גאווה ישראלית לחברת "אחוה" ועוגה במילוי ממרח חלוה
חברת "אחוה", יצרנית הטחינה, חלוה ודברי מאפה הישראלית המובילה, מי שנחשבת לאחד מהמותגים הישראליים הוותיקים ביותר, חוגגת 95 שנה להיווסדה מאז החלה לפעול בשנת
ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.
חברת "אחוה", יצרנית הטחינה, חלוה ודברי מאפה הישראלית המובילה, מי שנחשבת לאחד מהמותגים הישראליים הוותיקים ביותר, חוגגת 95 שנה להיווסדה מאז החלה לפעול בשנת
נכון שהכנת פסטה היא הכי קלה, אבל כשיש לכם בבית מבחר של תבלינים של דורות, זה עושה את ההכנה לא רק קלה, אלא גם טעימה..חברת
נכון שהכנת פסטה היא הכי קלה, אבל כשיש לכם בבית מבחר של תבלינים של דורות, זה עושה את ההכנה לא רק קלה, אלא גם טעימה..
ריכזתי כאן מקבץ מתכונים לחג השבועות באניצה – מאפה בצק פילו ממולא בגבינות – להדפיס מתכון ולשמור לשבועות מאפה בצק עלים במילוי
הוזמנתי ביחד עם בלוגרים ועיתונאים לערב השקה משותף שערכו מוזיאון ארצות המקרא בירושלים ומשכית, לרגל חגיגות 25 שנה למוזיאון ארצות המקרא בירושלים. האירוע התחיל בפתיחת תערוכת "ירושלים שהיתה
הוזמנתי ביחד עם בלוגרים ועיתונאים לערב השקה משותף שערכו מוזיאון ארצות המקרא בירושלים ומשכית, לרגל חגיגות 25 שנה למוזיאון ארצות המקרא בירושלים. האירוע התחיל בפתיחת תערוכת "ירושלים שהיתה
עוד מתכון לחג שבועות – מאפה בצק פילו טעים ממולא בגבינות.למאפה הזה קוראים באניצה, שזה למעשה מעין בורקס גדול, עשוי משכבות של בצק פילו בתחתית
עוד מתכון לחג שבועות – מאפה בצק פילו טעים ממולא בגבינות.למאפה הזה קוראים באניצה, שזה למעשה מעין בורקס גדול, עשוי משכבות של בצק פילו בתחתית
אצלנו הכורדים אין חג שבועות בלי קָּאדֶּה, אומנם המתכון מתאים לכל השנה, אבל במיוחד בשבועות. קָּאדֶּה זה מעין הסמל של הכורדים. כמובן שזה מתאים לכל
חברת "מאיר בייגל" השיקה לקראת יום העצמאות סדרה חדשה של "בייגלה ישראלי". החברה השקיעה בזה כ-3 מיליון ש"ח בפיתוח ייצור ושיווק הסידרה. כושר הייצור של