מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

אטריות אורז וירקות – מוקפץ

אני מביאה כאן מתכון למוקפץ: אטריות אורז עם ירקות, המתכון צמחוני, אפשר להכין עם חזה עוף, אבל אני אוהבת את זה נטול בשר.

מצרכים:

  1. חבילה איטריות נודלס – להכין לפי הוראות היצרן, לא לשטוף, לסנן, להניח בקערה, לערבב עם מעט שמן.
  2. ירקות שאוהבים: כרוב, גזר, גמבה, ברוקולי, בצל ירוק, בצל יבש – פטריות, חתוכים לרצועות. אני אוהבת את הירקות חתוכים קצת עבה.
  3. את הכמויות של הירקות, תחליטו, בהתאם למספר הסועדים.
  4. רוטב אסייתי למוקפץ, רוטב סויה ורוטב צ'ילי מתוק או חריף, מה שאוהבים והכמות גם כמה שאוהבים
  5. שמן שומשום לטיגון
  6. מי שאוהב יכול להוסיף נבטים/בוטנים קלויים.

הכנה:

  1. לחמם ווק על אש בינונית, להוסיף שמן
  2. להגביר את האש, לטגן כל ירק בנפרד וכל פעם קצת.
  3. להעביר לסיר מתאים את הירקות המוכנים, עד לסיום טיגון כל הירקות.
  4. לאחר שסיימנו עם הירקות, להכניס לווק את האיטריות ולטגן מעט
  5. להוסיף לסיר הירקות, לשפוך מעל רוטב סויה וצ'ילי, לערבב הכל ביחד, אם יש נבטים, זה הזמן להוסיף
  6. בהגשה, ולמי שאוהב, אפשר לפזר מעט שומשום ו/או בוטנים קלויים
הרטבים בהם השתמשתי

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 תגובות

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: