איך אני אוהבת את התבשיל הזה, הכי אוכל של בית ממצרכים הכי בסיסיים
- 1.5 כוסות אורז שטוף ומסונן
- 1 כוס איטריות דקות
- 3 כוסות מים חמים
- 4 כפות שמן
- 1 כפית מכל תבלין: מלח, כורכום ופפריקה מתוקה לערבב ביחד
הכנה:
- בסיר מתאים, להכניס את השמן והתבלינים לערבב ביחד בערך דקה
- להוסיף את האטריות, לערבב היטב, לטגן כשלוש ארבע דקות עד לקבלת גוון זהוב, לערבב כל הזמן שלא ישרפו
- להוסיף את האורז, לערבב ולטגן ביחד 2 דקות
- להוסיף את המים, לאט ובזהירות, זה משפריץ, לערבב היטב
- להביא לרתיחה של 2 דקות, להעביר לאשר נמוכה
- לבשל כ- 20 דקות, עד שהאורז והאיטריות מוכנים (לטעום)
- להגיש חם…
3 תגובות
תודה על התגובה, אצלי אוהבים מאוד…
יד הגורל
לא תאמיני מה קרה לי עם החתן של בתי – חשבתי אני עושה כבוד גדול מאוד. בישלתי [אמנם מתכון אחר ] אורז ואיטריות דקות, לא ראו אותן, אבל אמרתי בגאווה עצמית… הבחור כמעט התעלף, ובמשך חצי שנה לא נגע באורז שהכנתי. אטריות "מגעילות אותו". לרוע מזלו הבנות שלו "מתות" עלפסטה :-)