היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

אורז עם איטריות דקות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
איך אני אוהבת את התבשיל הזה, הכי אוכל של בית ממצרכים הכי בסיסיים

מצרכים:  

  1. 1.5 כוסות אורז שטוף ומסונן
  2. 1 כוס איטריות דקות
  3. 3 כוסות מים חמים
  4. 4 כפות שמן
  5. 1 כפית מכל תבלין: מלח, כורכום ופפריקה מתוקה לערבב ביחד
הכנה:
  1. בסיר מתאים, להכניס את השמן והתבלינים לערבב ביחד בערך דקה
  2. להוסיף את האטריות, לערבב היטב, לטגן כשלוש ארבע דקות עד לקבלת גוון זהוב, לערבב כל הזמן שלא ישרפו
  3. להוסיף את האורז, לערבב ולטגן ביחד 2 דקות
  4. להוסיף את המים, לאט ובזהירות, זה משפריץ, לערבב היטב
  5. להביא לרתיחה של 2 דקות, להעביר לאשר נמוכה
  6. לבשל כ- 20 דקות, עד שהאורז והאיטריות מוכנים (לטעום)
  7. להגיש חם…
 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

3 תגובות

  1. לא תאמיני מה קרה לי עם החתן של בתי – חשבתי אני עושה כבוד גדול מאוד. בישלתי [אמנם מתכון אחר ] אורז ואיטריות דקות, לא ראו אותן, אבל אמרתי בגאווה עצמית… הבחור כמעט התעלף, ובמשך חצי שנה לא נגע באורז שהכנתי. אטריות "מגעילות אותו". לרוע מזלו הבנות שלו "מתות" עלפסטה :-)

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: