מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

אורז עם איטריות דקות

איך אני אוהבת את התבשיל הזה, הכי אוכל של בית ממצרכים הכי בסיסיים

מצרכים:  

  1. 1.5 כוסות אורז שטוף ומסונן
  2. 1 כוס איטריות דקות
  3. 3 כוסות מים חמים
  4. 4 כפות שמן
  5. 1 כפית מכל תבלין: מלח, כורכום ופפריקה מתוקה לערבב ביחד
הכנה:
  1. בסיר מתאים, להכניס את השמן והתבלינים לערבב ביחד בערך דקה
  2. להוסיף את האטריות, לערבב היטב, לטגן כשלוש ארבע דקות עד לקבלת גוון זהוב, לערבב כל הזמן שלא ישרפו
  3. להוסיף את האורז, לערבב ולטגן ביחד 2 דקות
  4. להוסיף את המים, לאט ובזהירות, זה משפריץ, לערבב היטב
  5. להביא לרתיחה של 2 דקות, להעביר לאשר נמוכה
  6. לבשל כ- 20 דקות, עד שהאורז והאיטריות מוכנים (לטעום)
  7. להגיש חם…
 

3 תגובות

  1. לא תאמיני מה קרה לי עם החתן של בתי – חשבתי אני עושה כבוד גדול מאוד. בישלתי [אמנם מתכון אחר ] אורז ואיטריות דקות, לא ראו אותן, אבל אמרתי בגאווה עצמית… הבחור כמעט התעלף, ובמשך חצי שנה לא נגע באורז שהכנתי. אטריות "מגעילות אותו". לרוע מזלו הבנות שלו "מתות" עלפסטה :-)

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

ריבת חצילים

איך שראיתי את החצילים האלה בסופר, ראיתי ריבה.   זו הפעם הראשונה שאני מכינה את הריבה הזו, ולכן נכנסתי לרשתות ובדקתי איך מכינים. לא ידעתי

להמשך קריאה »
להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים