מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

קציצות טונה אפויות

כל מי שמכיר אותי, יודע שאני מאוד אוהבת דגים ובכל הזדמנות שיש לי אני אוכלת דגים בכל צורת בישול.
טונה אני פחות אוהבת, למרות שאני יודעת שיש כאלה שאוהבים טונה ולא אוהבים דגים. לי הטונה לא טעימה בצורה הטבעית שלה, אבל אם משדכים לה מצרכים נוספים ועושים ממנה משהו אחר, למשל קציצות, זה כבר משהו אחר.
אז כדי שהמשהו האחר הזה יהיה גם מעניין וגם טעים, ערבבתי טונה סטארקיסט ותוספות, והפכתי אותן לקציצות טעימות.
קבלו מתכון לקציצות טונה, טעים ומהיר הכנה, ילדים מאוד ישמחו לאכול מהן.
כמובן שאפשר להכפיל כמויות. 

מצרכים:

  1. 1 קופסא טונה מסוננת מנוזלים
  2. 2 ביצים שלמות
  3. 1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה
  4. 1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה
  5. 1 בצל גדול קצוץ
  6. 3-4 כפות קמח, אפשר קמח רגיל, אפשר קמח מצה או פירורי לחם, אני שמתי קמח שיפון
  7. 1 כפית מלח, מי שאוהב אפשר להוסיף גם פלפל שחור

הוראות הכנה:

  1. להכניס לקערה את כל המצרכים, לערבב לעיסה אחידה, לכסות ולהניח למנוחה של חצי שעה.
  2. לחמם תנור ל-160 מעלות.
  3. ליצור קציצות, לסדר בתבנית מתאימה.
  4. לאפות בערך חצי שעה, עד שמוכנים.
  5. אפשר גם לטגן את הקציצות בשמן, אני העדפתי בתנור.

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים