מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לחמישה נכדים, הייתי עובדת מדינה במשרד המשפטים. כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת בנושא הבלוגרים, מטיילת הרבה, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד ועוד.

תמיד עבדתי מחוץ לבית, גם כשהילדים היו קטנים ושילבתי את העבודה עם הטיפול בילדים ובבית.

כדי לשמר את המתכונים של אמי והאחיות שלי, שגם הן אלופות בבישול ואפייה פתחתי את הבלוג הראשון שלי באתר תפוז, שלימים סגרו את הבלוגיה. פתחתי בלוג בפלטפורמה של בלוגר ועכשיו אני באתר שהוא רק שלי.

אני אופה ומבשלת לבני ביתי. בבלוג שלי אוכל של בית מה שנקרא, מתכונים קלים להכנה, ממצרכים זמינים בכל בית.

כל הזמן שואלים אותי אם אני עושה סדנאות או מוכרת אוכל, התשובה לרגע זה היא שאני עושה אך ורק לבני ביתי.

בנוסף למדתי צילום וכל התמונות מצולמות במצלמה הפרטית שלי ובטלפון הנייד. 

מי שמכיר אותי יודע שאני גם מטיילת הרבה בחו"ל, מצלמת הרבה בטיולים ויש הרבה טיולים שתיעדתי בבלוג אז כאן תוכלו לקרוא גם על הטיולים שלי בחו"ל.

בנוסף, אני משתתפת ומסקרת אירועים והשקות שקשורות לקולינריה ולייף סטייל, אני בודקת מוצרים שאני מקבלת לסקירה ומשתפת.
מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה בבלוג.

 

 

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

פסטרמה חדשה של מעדני יחיעם

 

יצרנית מוצרי הבשר "מעדני יחיעם" מקיבוץ יחיעם, משיקה מעדן בשר חדש: פסטרמה בקר בסגנון רומני, עשויה מנתחי כתף בקר מעוצבים ומעושנים, בציפוי פלפל שחור גרוס, ללא גלוטן, עם אחוז חלבון גבוה ורק 3% שומן, מכילה 16% חלבון ל-100 גרם והיא דלה בשומן, 3% בלבד.

הפסטרמה מצטרפת לסדרת הפסטרמות המצליחה של מעדני יחיעם, בהם: פסטרמה של פעם, פסטרמה ברביקיו על האש, פסטרמה הודו מעושנת ועוד, כולל פסטרמות 100% רכיבים טבעיים, כולם ללא גלוטן  ומשווקים באריזות נוחות של 250 גרם.

לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של חברת מעדני יחיעם, "בד ובד עם המאמץ המלחמתי, אנו שמחים להביא לצרכן פסטרמה חדשה ומשובחת, מנתחי בשר איכותיים ובטעם עשיר ומיוחד, המיוצרת בתנאי בוטיק במפעלנו שבגליל".

 כשר בהשגחת הרבנות הראשית.

המלצה שלי: פסטרמה טעימה

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 28.90 – 30.90 ₪ לאריזת 250 גרם.

להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.  

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים