היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עלי מנגולד ממולאים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

בשנה שעברה עשינו טיול למושב עין העמק והחברים קטפו לנו מהגינה שלהם עלי מנגולד. מיד ראיתי סיר ממולאים.

סרטון קצר על תהליך ההכנה: 

מצרכים:

  1. עלי מנגולד שטופים ובלי החלק הקשה, רק החלק הירוק, כל עלה לחצות לחצי
  2. 2 כוסות אורז עגול שטוף
  3. 2 עגבניות בינוניות קצוצות
  4. 1 גמבה קצוצה 
  5. 2 בצלים קצוצים אם יש בצל ירוק, אפשר להוסיף גם 
  6. 2 בצלים בינוניים פרוסים
  7. לפי הטעם: מלח, פפריקה מתוקה, פלפל שחור
  8. 1/4 כוס שמן אפשר רגיל, אפשר שמן זית

הכנה:

  1. לערבב בקערה את כל חומרי המילוי, 2-7
  2. למלא את העלים הירוקים, להניח בסיר
  3. להניח בין העלים את הבצל הפרוס, 7, לא חובה, אפשר לוותר
  4. לסיים בעלי מנגולד
  5. באותה קערה, להוסיף מים, מעט מלח, מיץ לימון למי שאוהב מעט שמן, לערבב ולשפוך בסיר עד החצי
  6. להרתיח שתיים שלוש דקות ולאחר מכן להנמיך האש ולבשל בערך 45 דקות עד שעה
שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

תגובה אחת

  1. תודה. ברוטב יש גם רסק עגבניות? (לא כתוב)

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: