מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

לימון ננסי כבוש

כשאחותי מפנקת בלימונים ננסיים מהגינה שלה אז מכינים מהם לימונים כבושים…

מצרכים:

  1. לימונים ננסיים
  2. מלח גס + פפריקה מתוקה + צ'ילי גרוס למי שאוהב חריף – לערבב ביחד בצלחת 
  3. 4 כפות שמן
  4. צנצנת מתאימה ומעוקרת או מיכל פלסטיק

הכנה:

  1. לשטוף היטב את הלימונים, אני משרה אותם בקערה גדולה עם מים לחצי שעה, לסנן
  2. לחתוך כל לימון לחצי או לרבע מה שאוהבים, להוציא את החרצנים
  3. להכין קערה עם שמן והתבלינים, לערבב
  4. לשפוך לתוכה את הלימונים החצויים, לערבב היטב
  5. להכניס לצנצנת מעוקרת או למיכל פלסטיק, לשמור במקרר
  6. מוכנים לאחר כמה ימים, לא לפתוח לפני שיסתיימו לפחות 4 ימים
  7. כאשר מוציאים מהצנצנת – לא לגעת בידיים כי המגע של הידיים עם הלימונים יוצר עובש

מתכונים דומים ללימונים כבושים כאן:

  1. לימונים כבושים 
  2. עוד מתכון ללימונים כבושים
 

 


 

 

 

 

 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים