היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

לימונים כבושים תוצרת בית

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

זאת העונה להכין לימונים כבושים וכשהשכן מפנק, אז מכינים, הפעם הכנתי ממתכון של נירה רוסו.

מצרכים:

  1. לימונים כמה שבא לכם
  2. על כל לימון להוסיף 1 כף מלח ים
  3. כמה חתיכון שום
  4. מי שאוהב חריף, יכול להוסיף פלפל חריף או פלפל צ'ילי

הכנה:

  1. לשטוף ולקרצף את הלימונים
  2. לחתוך כל לימון לאורכים או לקוביות
  3. לשים בצנצנת, להוסיף שום, פלפל חריף את תבלינים
  4. לסגור את המכסה ולהניח במקרר
  5. לאחר יומיים להוסיף מיץ לימון עד לכיסוי הלימונים
  6. לסגור שוב היטב לחודש בערך, אני פתחתי לפני
  7. לשמור במקרר.

מתכונים דומים ללימונים כבושים כאן:

  1. לימונים כבושים 
  2. לימונים ננסיים כבושים

 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »