אי אפשר להיות במושב, לקטוף לימונים ולא לעשות מהם משהו. אז אני החלטתי להכין מהם לימונים כבושים, הכנה קלה מאוד ויש לכם לימונים כבושים, טעימים ממעשי ידיכם.
סרטון קצר על תהליך ההכנה:
מצרכים
- 1 קילו לימונים
- מלח גס + פפריקה מתוקה + צ'ילי גרוס למי שאוהב חריף – לערבב ביחד בצלחת
- 4 כפות שמן
- צנצנת מתאימה ומעוקרת
הכנה
- לפרוס את הלימונים לפרוסות עגולות
- להמליח כל פרוסה בתערובת של התבלינים, לסדר בתוך הצנצנת
- לסדר בצנצנת ולשים על החלון במטבח.
- מוכנים לאחר כמה ימים, לא לפתוח לפני שיסתיימו לפחות 4 ימים
- כאשר מוציאים מהצנצנת – לא לגעת בידיים כי המגע של הידיים עם הלימונים יוצר עובש
תגובה אחת
אודלי כמה נקלה טירשי דיד ליימונה ,בלא פלפלה סמוקה ,קאבל פסחא תריי נקלה וובסר אידת פסחא כא נקלה .
היל אידת פסחא מפקי ליימונה דלישס .