מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

לימונים כבושים – תכינו לבד

אי אפשר להיות במושב, לקטוף לימונים ולא לעשות מהם משהו. אז אני החלטתי להכין מהם לימונים כבושים, הכנה קלה מאוד ויש לכם לימונים כבושים, טעימים ממעשי ידיכם.

סרטון קצר על תהליך ההכנה:

מצרכים

  1. 1 קילו לימונים
  2. מלח גס + פפריקה מתוקה + צ'ילי גרוס למי שאוהב חריף – לערבב ביחד בצלחת 
  3. 4 כפות שמן
  4. צנצנת מתאימה ומעוקרת 

הכנה

  1. לפרוס את הלימונים לפרוסות עגולות
  2. להמליח כל פרוסה בתערובת של התבלינים, לסדר בתוך הצנצנת
  3. לסדר בצנצנת ולשים על החלון במטבח.
  4. מוכנים לאחר כמה ימים, לא לפתוח לפני שיסתיימו לפחות 4 ימים
  5. כאשר מוציאים מהצנצנת – לא לגעת בידיים כי המגע של הידיים עם הלימונים יוצר עובש

 

 

תגובה אחת

  1. אודלי כמה נקלה טירשי דיד ליימונה ,בלא פלפלה סמוקה ,קאבל פסחא תריי נקלה וובסר אידת פסחא כא נקלה .
    היל אידת פסחא מפקי ליימונה דלישס .

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: