אי אפשר להיות במושב, לקטוף לימונים ולא לעשות מהם משהו. אז אני החלטתי להכין מהם לימונים כבושים, הכנה קלה מאוד ויש לכם לימונים כבושים, טעימים ממעשי ידיכם.
מצרכים
- 1 קילו לימונים
- מלח גס + פפריקה מתוקה + צ'ילי גרוס למי שאוהב חריף – לערבב ביחד בצלחת
- 4 כפות שמן
- צנצנת מתאימה ומעוקרת
הכנה
- לפרוס את הלימונים לפרוסות עגולות
- להמליח כל פרוסה בתערובת של התבלינים, לסדר בתוך הצנצנת
- לסדר בצנצנת ולשים על החלון במטבח.
- מוכנים לאחר כמה ימים, לא לפתוח לפני שיסתיימו לפחות 4 ימים
- כאשר מוציאים מהצנצנת – לא לגעת בידיים כי המגע של הידיים עם הלימונים יוצר עובש
Post Views:
41
תגובה אחת
אודלי כמה נקלה טירשי דיד ליימונה ,בלא פלפלה סמוקה ,קאבל פסחא תריי נקלה וובסר אידת פסחא כא נקלה .
היל אידת פסחא מפקי ליימונה דלישס .