היי, שמי בתיה דורון

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק

לימון ננסי כבוש

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

כשאחותי מפנקת בלימונים ננסיים מהגינה שלה…

מצרכים:

  1. לימונים ננסיים
  2. מלח גס + פפריקה מתוקה + צ'ילי גרוס למי שאוהב חריף – לערבב ביחד בצלחת 
  3. 4 כפות שמן
  4. צנצנת מתאימה ומעוקרת או מיכל פלסטיק

הכנה

  1. לשטוף היטב את הלימונים, אני משרה אותם בקערה גדולה עם מים לחצי שעה, לסנן
  2. לחתוך כל לימון לחצי או לרבע מה שאוהבים, להוציא את החרצנים
  3. להכין קערה עם שמן והתבלינים, לערבב
  4. לשפוך לתוכה את הלימונים החצויים, לערבב היטב
  5. להכניס לצנצנת מעוקרת או למיכל פלסטיק, לשמור במקרר
  6. מוכנים לאחר כמה ימים, לא לפתוח לפני שיסתיימו לפחות 4 ימים
  7. כאשר מוציאים מהצנצנת – לא לגעת בידיים כי המגע של הידיים עם הלימונים יוצר עובש
  8. כאן יש מתכון לכבישת לימונים רגילים



Translate »