מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

חרוסת מסילאן, טחינה, בוטנים קלויים ואגוזים

את החרוסת אני מכינה בדרך כלל מסילאן ואגוזים, לפי המתכון הזה, השנה החלטתי לשנות ולהכין את החרוסת מסילאן, בוטנים קלויים ואגוזים. הכנה קלה ופשוטה. אפשר כמובן להקטין/להגדיל כמויות.

סרטון על ההכנה:

מצרכים:

  1. את הבוטנים והאגוזים אפשר לקצוץ לחתיכות נגיסות, או לקצוץ דק 
  2. 1 קילו בוטנים קלויים, ללא קליפה, קצוצים דק במעבד מזון
  3. 1 כוס אגוזים קלויים קצוצים דק במעבד מזון
  4. 1 צנצנת סילאן
  5. 1/3כוס טחינה גולמית – לא חובה רק למי שמותר קטניות ומי שאוהב.
  6. 1 צנצנת מים (של הסילאן)

הכנה:

  1. בסיר מתאים להרתיח סילאן ומים, להוסיף טחינה, לערבב
  2. להוסיף בוטנים ואגוזים, לערבב ולכבות את האש
  3. אפשר להשאיר במרקם הזה, ואפשר לטחון שוב את התערובת למסה חלקה 
  4. לשמור  בצנצנות

 

 

 

 

 

 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים