מצרכים:
- 1 צנצנת סילאן של 500 גרם ואותה כמות של מים באותה צנצנת
- 1/2 קילו אגוזים: אגוזי מלך ואגוזי פקאן לא קלויים
- 200 גרם בוטנים לא קלויים ללא הקליפה
- 200 גרם שומשום
הכנה:
- לקלות את האגוזים, הבוטנים והשומשום כמה דקות בתנור או במחבת, לרסק הכל ביחד במעבד מזון
- לשפוך את הסילאן והמים לסיר ולהביא לרתיחה. כשרותח להוסיף את התערובות שריסקנו, לכבות את האש ולערבב עד קבלת תערובת מעט סמיכה. אפשר להוסיף מעט ממרח תמרים.
2 תגובות
חיה תודה…
בתיה יקרה, החרוסת שלך נראית נפלא, המרכיבים מצויינים. אני חוששת שהאשכנזים שלי לא יוותרו על החרוסת האשכנזית שהיט טובה אבל שלך יותר לטעמי. איך שלא יהיה – חג חירות שמח ושנשמע רק טוב אלו מאלו.