את החרוסת אני מכינה בדרך כלל מסילאן ואגוזים, לפי המתכון הזה, השנה החלטתי לשנות ולהכין את החרוסת מסילאן, בוטנים קלויים ואגוזים. הכנה קלה ופשוטה. אפשר כמובן להקטין/להגדיל כמויות.
סרטון על ההכנה:
מצרכים:
- 1 קילו בוטנים קלויים, ללא קליפה, קצוצים במעבד מזון
- 1 כוס אגוזים קצוצים -לא קלויים
- 1 צנצנת סילאן
- 1/3כוס טחינה גולמית
- 1 כוס מים
הכנה:
- בסיר מתאים להרתיח סילאן ומים
- להוסיף את הטחינה, לערבב
- להוסיף את הבוטנים ולערבב
- לכבות את האש ולהוסיף את האגוזים, לערבב
- אפשר להשאיר עם חתיכות נגיסות ואפשר לרסק במעבד מזון עד לקבלת תערובת סמיכה
- לשמור בצנצנות
Post Views:
667