מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

בייגלה ירושלמי

מי לא אוהב בייגלה ועוד שמכינים לבד בבית, הכי טרי וטעים, אני מכינה בייגלה בערך כמו שאני מכינה חלות, בדרך כלל זה בשבתות וחגים. 

מתכון נוסף כאן

מצרכים:

  1. 1 קילו קמח שמרים או קמח רגיל + 1 כף שמרים
  2. 1/2 כוס סוכר
  3. 4 ביצים שלמות
  4. 50 גרם מרגרינה רכה, אם רוצים חלבי, אפשר חמאה
  5. 70 גרם מים או חלב – כוס חד פעמית שתיה קרה מלאה
  6. 5 גרם מלח – 1 כפית
  7. ביצה למריחה ושומשום

הכנה:

  1. להכניס לקערת המיקסר את כל המצרכים, חוץ מהמלח
  2. ללוש 2 דקות על מהירות נמוכה, להוסיף מלח ולהמשיך ללוש עוד 8 דקות במהירות גבוהה 
  3. לכסות ולהתפיח שעה
  4. להוציא למשטח עבודה, לחלק ל-6 חתיכות לבייגלה גדולים, או 12 לבייגלה גדולים
  5. ליצור צורת בייגלה, להניח בתבנית, למרוח ביצה, לפזר שומשום, לכסות ולהתפיח עוד 40 דקות
  6. להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ולאפות בערך 15-20 דקות 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים