קצת עלי

ברוכים הבאים לבלוג שלי, מאחלת לכם הנאה.

אני נשואה + ארבעה ילדים + חמישה נכדים.

עבדתי במשרד המשפטים עובדת מדינה, כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת: בלוגרית, רוקדת, מטיילת, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

בייגלה ירושלמי

מי לא אוהב בייגלה ועוד שמכינים לבד בבית, הכי טרי וטעים, אני מכינה בייגלה בערך כמו שאני מכינה חלות, בדרך כלל זה בשבתות וחגים. 

מתכון נוסף כאן

מצרכים:

  1. 1 קילו קמח שמרים או קמח רגיל + 1 כף שמרים
  2. 1/2 כוס סוכר
  3. 4 ביצים שלמות
  4. 50 גרם מרגרינה רכה, אם רוצים חלבי, אפשר חמאה
  5. 70 גרם מים או חלב – כוס חד פעמית שתיה קרה מלאה
  6. 5 גרם מלח – 1 כפית
  7. ביצה למריחה ושומשום

הכנה:

  1. להכניס לקערת המיקסר את כל המצרכים, חוץ מהמלח
  2. ללוש 2 דקות על מהירות נמוכה, להוסיף מלח ולהמשיך ללוש עוד 8 דקות במהירות גבוהה 
  3. לכסות ולהתפיח שעה
  4. להוציא למשטח עבודה, לחלק ל-6 חתיכות לבייגלה גדולים, או 12 לבייגלה גדולים
  5. ליצור צורת בייגלה, להניח בתבנית, למרוח ביצה, לפזר שומשום, לכסות ולהתפיח עוד 40 דקות
  6. להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ולאפות בערך 15-20 דקות 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך...

חלות ולחמניות

אני מכינה חלות בכל יום שישי, אוהבת את הריח שמתפשט בבית. בכל פעם אני מכינה עם החלות, לחמניות בצורות שונות. את המתכון לקחתי מהספר של

להמשך קריאה »
להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים