היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

בייגלה ירושלמי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מי לא אוהב בייגלה ועוד שמכינים לבד בבית, הכי טרי וטעים, אני מכינה בייגלה בערך כמו שאני מכינה חלות, בדרך כלל זה בשבתות וחגים. 

מתכון נוסף כאן

מצרכים:

  1. 1 קילו קמח שמרים או קמח רגיל + 1 כף שמרים
  2. 1/2 כוס סוכר
  3. 4 ביצים שלמות
  4. 50 גרם מרגרינה רכה, אם רוצים חלבי, אפשר חמאה
  5. 70 גרם מים או חלב – כוס חד פעמית שתיה קרה מלאה
  6. 5 גרם מלח – 1 כפית
  7. ביצה למריחה ושומשום

הכנה:

  1. להכניס לקערת המיקסר את כל המצרכים, חוץ מהמלח
  2. ללוש 2 דקות על מהירות נמוכה, להוסיף מלח ולהמשיך ללוש עוד 8 דקות במהירות גבוהה 
  3. לכסות ולהתפיח שעה
  4. להוציא למשטח עבודה, לחלק ל-6 חתיכות לבייגלה גדולים, או 12 לבייגלה גדולים
  5. ליצור צורת בייגלה, להניח בתבנית, למרוח ביצה, לפזר שומשום, לכסות ולהתפיח עוד 40 דקות
  6. להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ולאפות בערך 15-20 דקות 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים