קציצות הבית, תמיד מרגיש אוכל ביתי וטעים. המתכון הזה הוא פשוט ובסיסי, אפשר לטגן את הקציצות, אפשר לבשל ברוטב כמו המתכון הזה.
אפשר לאכול אותן כתוספת לאורז, פסטה, מקרוני, פירה, או פשוט להכניס לתוך פיתה, עם עגבנייה ומלפפון חמוץ, מה שבא לכם.
מצרכים והכנת הקציצות
- 1/2 קילו בשר טחון
- 1 תפוח אדמה בינוני מגורד
- 1 קישוא בינוני מגורד
- 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
- מעט מלח, פפריקה מתוקה ומעט תבלין צלי עוף
- 1 כף שמן
- ללוש היטב את התערובת, לכסות ולהניח במקרר לפחות שעה, אני מכינה לילה מראש.
הכנה:
- להוציא מהמקרר, ליצור קציצות שטוחות עם ידיים מעט רטובות
- לטגן משני הצדדים ולהגיש
- אפשר לשמור במקרר עטופים בניילון נצמד