מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

קציצות הבית – קציצות בקר עם תפו"א וקישואים מגורדים

קציצות הבית, תמיד מרגיש אוכל ביתי וטעים. המתכון הזה הוא פשוט ובסיסי, אפשר לטגן את הקציצות, אפשר לבשל ברוטב כמו המתכון הזה.

אפשר לאכול אותן כתוספת לאורז, פסטה, מקרוני, פירה, או פשוט להכניס לתוך פיתה, עם עגבנייה ומלפפון חמוץ, מה שבא לכם.

מצרכים והכנת הקציצות

  1. 1/2 קילו בשר טחון
  2. 1 תפוח אדמה בינוני מגורד
  3. 1 קישוא בינוני מגורד
  4. 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  5. מעט מלח, פפריקה מתוקה ומעט תבלין צלי עוף
  6. 1 כף שמן
  7. ללוש היטב את התערובת, לכסות ולהניח במקרר לפחות שעה, אני מכינה לילה מראש.

הכנה:

  1. להוציא מהמקרר, ליצור קציצות שטוחות עם ידיים מעט רטובות
  2. לטגן משני הצדדים ולהגיש
  3. אפשר לשמור במקרר עטופים בניילון נצמד

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים