היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

קציצות הבית – קציצות בקר עם תפו"א וקישואים מגורדים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

קציצות הבית, תמיד מרגיש אוכל ביתי וטעים. המתכון הזה הוא פשוט ובסיסי, אפשר לטגן את הקציצות, אפשר לבשל ברוטב כמו המתכון הזה.

אפשר לאכול אותן כתוספת לאורז, פסטה, מקרוני, פירה, או פשוט להכניס לתוך פיתה, עם עגבנייה ומלפפון חמוץ, מה שבא לכם.

מצרכים והכנת הקציצות

  1. 1/2 קילו בשר טחון
  2. 1 תפוח אדמה בינוני מגורד
  3. 1 קישוא בינוני מגורד
  4. 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  5. מעט מלח, פפריקה מתוקה ומעט תבלין צלי עוף
  6. 1 כף שמן
  7. ללוש היטב את התערובת, לכסות ולהניח במקרר לפחות שעה, אני מכינה לילה מראש.

הכנה:

  1. להוציא מהמקרר, ליצור קציצות שטוחות עם ידיים מעט רטובות
  2. לטגן משני הצדדים ולהגיש
  3. אפשר לשמור במקרר עטופים בניילון נצמד

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים