מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לחמישה נכדים, הייתי עובדת מדינה במשרד המשפטים. כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת בנושא הבלוגרים, מטיילת הרבה, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד ועוד.

תמיד עבדתי מחוץ לבית, גם כשהילדים היו קטנים ושילבתי את העבודה עם הטיפול בילדים ובבית.

כדי לשמר את המתכונים של אמי והאחיות שלי, שגם הן אלופות בבישול ואפייה פתחתי את הבלוג הראשון שלי באתר תפוז, שלימים סגרו את הבלוגיה. פתחתי בלוג בפלטפורמה של בלוגר ועכשיו אני באתר שהוא רק שלי.

אני אופה ומבשלת לבני ביתי. בבלוג שלי אוכל של בית מה שנקרא, מתכונים קלים להכנה, ממצרכים זמינים בכל בית.

כל הזמן שואלים אותי אם אני עושה סדנאות או מוכרת אוכל, התשובה לרגע זה היא שאני עושה אך ורק לבני ביתי.

בנוסף למדתי צילום וכל התמונות מצולמות במצלמה הפרטית שלי ובטלפון הנייד. 

מי שמכיר אותי יודע שאני גם מטיילת הרבה בחו"ל, מצלמת הרבה בטיולים ויש הרבה טיולים שתיעדתי בבלוג אז כאן תוכלו לקרוא גם על הטיולים שלי בחו"ל.

בנוסף, אני משתתפת ומסקרת אירועים והשקות שקשורות לקולינריה ולייף סטייל, אני בודקת מוצרים שאני מקבלת לסקירה ומשתפת.
מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה בבלוג.

 

 

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

קציצות הבית – קציצות בקר עם תפו"א וקישואים מגורדים

קציצות הבית, תמיד מרגיש אוכל ביתי וטעים. המתכון הזה הוא פשוט ובסיסי, אפשר לטגן את הקציצות, אפשר לבשל ברוטב כמו המתכון הזה.

אפשר לאכול אותן כתוספת לאורז, פסטה, מקרוני, פירה, או פשוט להכניס לתוך פיתה, עם עגבנייה ומלפפון חמוץ, מה שבא לכם.

מצרכים והכנת הקציצות

  1. 1/2 קילו בשר טחון
  2. 1 תפוח אדמה בינוני מגורד
  3. 1 קישוא בינוני מגורד
  4. 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  5. מעט מלח, פפריקה מתוקה ומעט תבלין צלי עוף
  6. 1 כף שמן
  7. ללוש היטב את התערובת, לכסות ולהניח במקרר לפחות שעה, אני מכינה לילה מראש.

הכנה:

  1. להוציא מהמקרר, ליצור קציצות שטוחות עם ידיים מעט רטובות
  2. לטגן משני הצדדים ולהגיש
  3. אפשר לשמור במקרר עטופים בניילון נצמד

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים