היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגת גבינה בחושה ומנצחת בציפוי ריבת תות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

  • אני לא מכירה מישהו שיגיד לא לעוגת גבינה (לא מתכוונת למי שרגיש למרכיבי חלב) אני מאוד אוהבת עוגות גבינה, כל פעם אני מנסה לגוון, הפעם הכנתי בציפוי ריבת תות. משדרג מאוד את העוגה.
  • העוגה הזו, כמו יתר המתכונים שלי, קלה מאוד להכנה, למי שאין מיקסר, יכול עם מקצף ידני, או פשוט עם מטרפה.
  • העוגה מתאימה גם לפסח, במקום קמח רגיל, קמח מצה.

מצרכים:

  1. 6 ביצים בגודל L
  2. 1.5. כוסות סוכר
  3. 1 קילו גבינה 5%
  4. 1/2 כוס קורנפלור
  5. 1/2 כוס קמח
  6. 1 אינסטנט וניל
  7. גרידת לימון
  8. לציפוי: ריבת תות בטמפרטורת החדר או ריבה אחרת שאוהבים, אני אוהבת תות נראה לי מתאימה יותר.

הכנה:

  1. לחמם תנור ל-175 מעלות ולהכין תבנית מתאימה בגודל 24 מרופדת בנייר אפייה
  2. להקציף ביצים שלמות עם סוכר בערך 3-4 דקות, להוסיף גבינה, לערבב
  3. להוסיף את שאר המצרכים להמשיך ולערבב עם המקצפה במהירות נמוכה, עד לקבלת תערובת אחידה
  4. לשפוך לתבנית ולאפות שעה ורבע
  5. בסיום האפייה, לא לפתוח את הדלת, להשאיר בתנור בערך חצי שעה
  6. להוציא, לקרר, לצפות בריבה ולהכניס למקרר להתגבש

אני אוהבת שהיא יוצאת מקומטת

 

 

 

 

 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

תגובה אחת

  1. בוקר טוב בתיה,
    העוגה נראית נפלא ותודה עבור השיתוף.
    באיזו טמפרטורה אופים את העוגה?

    תודה
    אילה

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: