מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

קציצות בקר ברוטב עם שעועית ירוקה

את הקציצות האלה אני מכינה ללא תוספות בתערובת הקציצות (ירוקים, שום), כדי שגם הילדים יאכלו. 

מצרכים והכנת הקציצות

  1. 1/2 קילו בשר טחון
  2. 1 בצל בינוני מגורד 
  3. מלח, פפריקה מתוקה ומעט אבקת מרק עוף 
  4. 1 כף שמן
  5. ללוש היטב את התערובת, לכסות ולהניח במקרר לפחות שעה, אני מכינה לילה מראש.

מצרכים לרוטב

  1. 1 קופסא קטנה רסק עגבניות
  2. 1 בצל גדול מגורד לרוטב
  3. 1 שקית שעועית ירוקה – אני משתמשת בשעועית סנפרוסו
  4. 2 עגבניות מגורדות (ללא הקליפה)
  5. 1 כפית מלח, 1 כפית פפריקה מתוקה, 1 כפית כורכום, 1 כף אבקת מרק בטעם עוף (לערבב הכל ביחד בקערית)
הכנה:
  1. בסיר רחב לשים מעט שמן, לטגן בצל, להוסיף פפריקה, עגבניות ורסק, לערבב ולטגן מעט
  2. להוסיף 2-3 כוסות מים, תלוי בסיר, המים צריכים לכסות את הקציצות
  3. בינתיים להוציא את הבשר מהמקרר, ליצור קציצות עגולות/אליפסיות/איך שאוהבים
  4. כשרותח להוסיף את השעועית, להניח בסיר את הקציצות אחת ליד השנייה, לנענע את הסיר
  5. להביא לרתיחה נוספת, להנמיך את האש ולבשל בערך שלושת רבעי שעה.
  6. כתוספת לאורז מכל סוג, פסטה, פירה.

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים