מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לחמישה נכדים, הייתי עובדת מדינה במשרד המשפטים. כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת בנושא הבלוגרים, מטיילת הרבה, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד ועוד.

תמיד עבדתי מחוץ לבית, גם כשהילדים היו קטנים ושילבתי את העבודה עם הטיפול בילדים ובבית.

כדי לשמר את המתכונים של אמי והאחיות שלי, שגם הן אלופות בבישול ואפייה פתחתי את הבלוג הראשון שלי באתר תפוז, שלימים סגרו את הבלוגיה. פתחתי בלוג בפלטפורמה של בלוגר ועכשיו אני באתר שהוא רק שלי.

אני אופה ומבשלת לבני ביתי. בבלוג שלי אוכל של בית מה שנקרא, מתכונים קלים להכנה, ממצרכים זמינים בכל בית.

כל הזמן שואלים אותי אם אני עושה סדנאות או מוכרת אוכל, התשובה לרגע זה היא שאני עושה אך ורק לבני ביתי.

בנוסף למדתי צילום וכל התמונות מצולמות במצלמה הפרטית שלי ובטלפון הנייד. 

מי שמכיר אותי יודע שאני גם מטיילת הרבה בחו"ל, מצלמת הרבה בטיולים ויש הרבה טיולים שתיעדתי בבלוג אז כאן תוכלו לקרוא גם על הטיולים שלי בחו"ל.

בנוסף, אני משתתפת ומסקרת אירועים והשקות שקשורות לקולינריה ולייף סטייל, אני בודקת מוצרים שאני מקבלת לסקירה ומשתפת.
מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה בבלוג.

 

 

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

קציצות בקר ברוטב עם שעועית ירוקה

את הקציצות האלה אני מכינה ללא תוספות בתערובת הקציצות (ירוקים, שום), כדי שגם הילדים יאכלו. 

מצרכים והכנת הקציצות

  1. 1/2 קילו בשר טחון
  2. 1 בצל בינוני מגורד 
  3. מלח, פפריקה מתוקה ומעט אבקת מרק עוף 
  4. 1 כף שמן
  5. ללוש היטב את התערובת, לכסות ולהניח במקרר לפחות שעה, אני מכינה לילה מראש.

מצרכים לרוטב

  1. 1 קופסא קטנה רסק עגבניות
  2. 1 בצל גדול מגורד לרוטב
  3. 1 שקית שעועית ירוקה – אני משתמשת בשעועית סנפרוסו
  4. 2 עגבניות מגורדות (ללא הקליפה)
  5. 1 כפית מלח, 1 כפית פפריקה מתוקה, 1 כפית כורכום, 1 כף אבקת מרק בטעם עוף (לערבב הכל ביחד בקערית)
הכנה:
  1. בסיר רחב לשים מעט שמן, לטגן בצל, להוסיף פפריקה, עגבניות ורסק, לערבב ולטגן מעט
  2. להוסיף 2-3 כוסות מים, תלוי בסיר, המים צריכים לכסות את הקציצות
  3. בינתיים להוציא את הבשר מהמקרר, ליצור קציצות עגולות/אליפסיות/איך שאוהבים
  4. כשרותח להוסיף את השעועית, להניח בסיר את הקציצות אחת ליד השנייה, לנענע את הסיר
  5. להביא לרתיחה נוספת, להנמיך את האש ולבשל בערך שלושת רבעי שעה.
  6. כתוספת לאורז מכל סוג, פסטה, פירה.

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים