זאת העונה להכין לימונים כבושים וכשהשכן מפנק, אז מכינים, הפעם הכנתי ממתכון של נירה רוסו.
מצרכים:
- לימונים כמה שבא לכם
- על כל לימון להוסיף 1 כף מלח ים
- כמה חתיכון שום
- מי שאוהב חריף, יכול להוסיף פלפל חריף או פלפל צ'ילי
הכנה:
- לשטוף ולקרצף את הלימונים
- לחתוך כל לימון לאורכים או לקוביות
- לשים בצנצנת, להוסיף שום, פלפל חריף את תבלינים
- לסגור את המכסה ולהניח במקרר
- לאחר יומיים להוסיף מיץ לימון עד לכיסוי הלימונים
- לסגור שוב היטב לחודש בערך, אני פתחתי לפני
- לשמור במקרר.
מתכונים דומים ללימונים כבושים כאן: