מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

לימונים כבושים תוצרת בית

זאת העונה להכין לימונים כבושים וכשהשכן מפנק, אז מכינים, הפעם הכנתי ממתכון של נירה רוסו.

מצרכים:

  1. לימונים כמה שבא לכם
  2. על כל לימון להוסיף 1 כף מלח ים
  3. כמה חתיכון שום
  4. מי שאוהב חריף, יכול להוסיף פלפל חריף או פלפל צ'ילי

הכנה:

  1. לשטוף ולקרצף את הלימונים
  2. לחתוך כל לימון לאורכים או לקוביות
  3. לשים בצנצנת, להוסיף שום, פלפל חריף את תבלינים
  4. לסגור את המכסה ולהניח במקרר
  5. לאחר יומיים להוסיף מיץ לימון עד לכיסוי הלימונים
  6. לסגור שוב היטב לחודש בערך, אני פתחתי לפני
  7. לשמור במקרר.

מתכונים דומים ללימונים כבושים כאן:

  1. לימונים כבושים 
  2. לימונים ננסיים כבושים

 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים