כן ככה היא נקראת, בגלל צורת הרדיאטור, הפסטה סופגת באופן מעולה את הטעמים
מצרכים
חבילה של פסטה רדיאטורי – 500 גרם
מיכלים שמנת מתוקה להקצפה – שניים
בצלים בינוניים קצוצים – שניים
שיני שום קצוץ – חמישה
תיבוליות בזיליקום – אני השתמשתי ב- 4 של קנור
שקית רוטב פטריות – 1 שקית
גבינה צהובה ומוצרלה מגורדים לפזר מעל
שמן זית 5 כפות + 25 גרם חמאה
תבנית מתאימה לתנור ושבה נגיש את הפסטה אפשר לרפד בנייר אפייה
הכנה
להכין את הפסטה לפי הוראות היצרן
בינתיים נכין את הרוטב
בסיר מתאים לחמם שמן זית וחמאה
להוסיף את הבצל, לטגן
להוסיף שמנת מתוקה, לבשל 2-3 דקות
להוסיף שום, תיבוליות, רוטב פטריות, מלח ופלפל, להמשך לבשל עד שהרוטב מבעבע, לכבות.
לחמם תנור ל- 170 מעלות
לסנן את הפסטה, לא לשטוף, להכניס לתוך התבנית שהכנו מראש לתנור
לשפוך מעל את רוטב השמנת, לערבב ולפזר מעל את הגבינות
להכניס לתנור לחצי שעה בערך
אנחנו אוהבים להגיש מיד ולא לחכות שזה יתגבש