מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

פסטה ווזוביוטו פרפקטו של אסם ברוטב פונגי – מושלם

חברת אסם יצאה מהדורה חדשה של פסטה ווזוביוטו לכבוד חג השבועות. בחרתי לשלב אותה עם רוטב פונגי (שמנת מתוקה ופטריות) ויצאה מושלם.

מצרכים

500 גרם פסטה ווזוביוטו

2 שמנת מתוקה

סלסלות פטריות שמפניון

50 גרם חמאה

4 כפות שמן זית

שקית קטנה של רוטב פטריות

4 תיבוליות בזיליקום (יש של קנור)

4 שיני שום כתוש

מלח ופלפל

הכנה

להכין את הפסטה לפי הוראות היצרן

בסיר מתאים לחמם חמאה ושמן זית

להוסיף פטריות, לערבב 

להוסיף את השמנת, לערבב ולהוסיף שום, רוטב פטריות, אבקת מרק פטריות, מלח ופלפל

לערבב ולבשל עד שהרוטב הופך להיות סמיך, תשאירו קצת נוזלילת

לשפוך את הרוטב מעל הפסטה, לפזר פרמזן (לא חובה) ולהגיש 

תגובה אחת

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: