היי, שמי בתיה דורון

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל.

גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל ואמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים…

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
חפשו אותי גם באינסטגרם
חפשו אותי גם בפייסבוק

פסטה ווזוביוטו פרפקטו של אסם ברוטב פונגי – מושלם

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת אסם יצאה מהדורה חדשה של פסטה ווזוביוטו לכבוד חג השבועות. בחרתי לשלב אותה עם רוטב פונגי (שמנת מתוקה ופטריות) ויצאה מושלם.

מצרכים

500 גרם פסטה ווזוביוטו

2 שמנת מתוקה

סלסלות פטריות שמפניון

50 גרם חמאה

4 כפות שמן זית

שקית קטנה של רוטב פטריות

4 תיבוליות בזיליקום (יש של קנור)

4 שיני שום כתוש

מלח ופלפל

הכנה

להכין את הפסטה לפי הוראות היצרן

בסיר מתאים לחמם חמאה ושמן זית

להוסיף פטריות, לערבב 

להוסיף את השמנת, לערבב ולהוסיף שום, רוטב פטריות, אבקת מרק פטריות, מלח ופלפל

לערבב ולבשל עד שהרוטב הופך להיות סמיך, תשאירו קצת נוזלילת

לשפוך את הרוטב מעל הפסטה, לפזר פרמזן (לא חובה) ולהגיש 

Translate »