היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

פסטה ווזוביוטו פרפקטו של אסם ברוטב פונגי – מושלם

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת אסם יצאה מהדורה חדשה של פסטה ווזוביוטו לכבוד חג השבועות. בחרתי לשלב אותה עם רוטב פונגי (שמנת מתוקה ופטריות) ויצאה מושלם.

מצרכים

500 גרם פסטה ווזוביוטו

2 שמנת מתוקה

סלסלות פטריות שמפניון

50 גרם חמאה

4 כפות שמן זית

שקית קטנה של רוטב פטריות

4 תיבוליות בזיליקום (יש של קנור)

4 שיני שום כתוש

מלח ופלפל

הכנה

להכין את הפסטה לפי הוראות היצרן

בסיר מתאים לחמם חמאה ושמן זית

להוסיף פטריות, לערבב 

להוסיף את השמנת, לערבב ולהוסיף שום, רוטב פטריות, אבקת מרק פטריות, מלח ופלפל

לערבב ולבשל עד שהרוטב הופך להיות סמיך, תשאירו קצת נוזלילת

לשפוך את הרוטב מעל הפסטה, לפזר פרמזן (לא חובה) ולהגיש 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

תגובה אחת

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: