חברת אסם יצאה מהדורה חדשה של פסטה ווזוביוטו לכבוד חג השבועות. בחרתי לשלב אותה עם רוטב פונגי (שמנת מתוקה ופטריות) ויצאה מושלם.
מצרכים
500 גרם פסטה ווזוביוטו
2 שמנת מתוקה
סלסלות פטריות שמפניון
50 גרם חמאה
4 כפות שמן זית
שקית קטנה של רוטב פטריות
4 תיבוליות בזיליקום (יש של קנור)
4 שיני שום כתוש
מלח ופלפל
הכנה
להכין את הפסטה לפי הוראות היצרן
בסיר מתאים לחמם חמאה ושמן זית
להוסיף פטריות, לערבב
להוסיף את השמנת, לערבב ולהוסיף שום, רוטב פטריות, אבקת מרק פטריות, מלח ופלפל
לערבב ולבשל עד שהרוטב הופך להיות סמיך, תשאירו קצת נוזלילת
לשפוך את הרוטב מעל הפסטה, לפזר פרמזן (לא חובה) ולהגיש
תגובה אחת
איזה יין כדאי לשים?