מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לחמישה נכדים, הייתי עובדת מדינה במשרד המשפטים. כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת בנושא הבלוגרים, מטיילת הרבה, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד ועוד.

תמיד עבדתי מחוץ לבית, גם כשהילדים היו קטנים ושילבתי את העבודה עם הטיפול בילדים ובבית.

כדי לשמר את המתכונים של אמי והאחיות שלי, שגם הן אלופות בבישול ואפייה פתחתי את הבלוג הראשון שלי באתר תפוז, שלימים סגרו את הבלוגיה. פתחתי בלוג בפלטפורמה של בלוגר ועכשיו אני באתר שהוא רק שלי.

אני אופה ומבשלת לבני ביתי. בבלוג שלי אוכל של בית מה שנקרא, מתכונים קלים להכנה, ממצרכים זמינים בכל בית.

כל הזמן שואלים אותי אם אני עושה סדנאות או מוכרת אוכל, התשובה לרגע זה היא שאני עושה אך ורק לבני ביתי.

בנוסף למדתי צילום וכל התמונות מצולמות במצלמה הפרטית שלי ובטלפון הנייד. 

מי שמכיר אותי יודע שאני גם מטיילת הרבה בחו"ל, מצלמת הרבה בטיולים ויש הרבה טיולים שתיעדתי בבלוג אז כאן תוכלו לקרוא גם על הטיולים שלי בחו"ל.

בנוסף, אני משתתפת ומסקרת אירועים והשקות שקשורות לקולינריה ולייף סטייל, אני בודקת מוצרים שאני מקבלת לסקירה ומשתפת.
מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה בבלוג.

 

 

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

פסטה רדיאטורי ברוטב שמנת מוקרמת עם גבינות

כן ככה היא נקראת, בגלל צורת הרדיאטור, הפסטה סופגת באופן מעולה את הטעמים

מצרכים

חבילה של פסטה רדיאטורי – 500 גרם

מיכלים שמנת מתוקה להקצפה – שניים

בצלים בינוניים קצוצים – שניים

שיני שום קצוץ – חמישה

תיבוליות בזיליקום – אני השתמשתי ב- 4 של קנור

שקית רוטב פטריות – 1 שקית

גבינה צהובה ומוצרלה מגורדים לפזר מעל

שמן זית 5 כפות + 25 גרם חמאה

תבנית מתאימה לתנור ושבה נגיש את הפסטה אפשר לרפד בנייר אפייה

הכנה

להכין את הפסטה לפי הוראות היצרן

בינתיים נכין את הרוטב

בסיר מתאים לחמם שמן זית וחמאה

להוסיף את הבצל, לטגן

להוסיף שמנת מתוקה, לבשל 2-3 דקות

להוסיף שום, תיבוליות, רוטב פטריות, מלח ופלפל, להמשך לבשל עד שהרוטב מבעבע, לכבות.

לחמם תנור ל- 170 מעלות

לסנן את הפסטה, לא לשטוף, להכניס לתוך התבנית שהכנו מראש לתנור

לשפוך מעל את רוטב השמנת, לערבב ולפזר מעל את הגבינות

להכניס לתנור לחצי שעה בערך

אנחנו אוהבים להגיש מיד ולא לחכות שזה יתגבש

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים