היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק

פסטה רדיאטורי ברוטב שמנת מוקרמת עם גבינות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

כן ככה היא נקראת, בגלל צורת הרדיאטור, הפסטה סופגת באופן מעולה את הטעמים

מצרכים

חבילה של פסטה רדיאטורי – 500 גרם

מיכלים שמנת מתוקה להקצפה – שניים

בצלים בינוניים קצוצים – שניים

שיני שום קצוץ – חמישה

תיבוליות בזיליקום – אני השתמשתי ב- 4 של קנור

שקית רוטב פטריות – 1 שקית

גבינה צהובה ומוצרלה מגורדים לפזר מעל

שמן זית 5 כפות + 25 גרם חמאה

תבנית מתאימה לתנור ושבה נגיש את הפסטה אפשר לרפד בנייר אפייה

הכנה

להכין את הפסטה לפי הוראות היצרן

בינתיים נכין את הרוטב

בסיר מתאים לחמם שמן זית וחמאה

להוסיף את הבצל, לטגן

להוסיף שמנת מתוקה, לבשל 2-3 דקות

להוסיף שום, תיבוליות, רוטב פטריות, מלח ופלפל, להמשך לבשל עד שהרוטב מבעבע, לכבות.

לחמם תנור ל- 170 מעלות

לסנן את הפסטה, לא לשטוף, להכניס לתוך התבנית שהכנו מראש לתנור

לשפוך מעל את רוטב השמנת, לערבב ולפזר מעל את הגבינות

להכניס לתנור לחצי שעה בערך

אנחנו אוהבים להגיש מיד ולא לחכות שזה יתגבש

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »