מצרכים:
- 1.5 חבילות ביסקוויטים (שוקולד או רגיל מה שאוהבים) או עוגיות לוטוס
- 2 שמנת מתוקה
- 2 אינסטנט וניל
- 1 כוס חלב
- 250 גרם גבינה לבנה 5%
- 1/2 כוס נס קפה
- 1 חבילה שוקולד מריר/חלבי מומס – להמיס על בן מארי
הכנה:
- להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וחלב לקבלת קצפת יציבה, להוסיף גבינה לערבב עד לאיחוד
- לסדר בתבנית מתאימה ביסקוויטים, להרטיב אותם עם נס קפה (לפזר עם כף)
- לשפוך חצי מתערובת הקצפת על גבי הביסקוויטים, ליישר
- לסדר שכבה נוספת של ביסקוויטים ומעל לשפוך את השוקולד
- לכסות ולשמור במקרר