מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגה ללא אפייה, ביסקוויטים, קצפת, גבינה ושוקולד

עוגה קלה להכנה וטעימה מאוד, השילוב של שוקולד עם גבינה וקצפת יוצר עוגה איכותית שקוצרת מחמאות.  

מצרכים:  

  1. 1.5 חבילות ביסקוויטים (שוקולד או רגיל מה שאוהבים) או עוגיות לוטוס
  2. 2 שמנת מתוקה
  3. 2 אינסטנט וניל
  4. 1 כוס חלב
  5. 250 גרם גבינה לבנה 5%
  6. 1/2 כוס נס קפה
  7. 1 חבילה שוקולד מריר/חלבי מומס – להמיס על בן מארי

הכנה

  1. להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וחלב לקבלת קצפת יציבה, להוסיף גבינה לערבב עד לאיחוד
  2. לסדר בתבנית מתאימה ביסקוויטים, להרטיב אותם עם נס קפה (לפזר עם כף)
  3. לשפוך חצי מתערובת הקצפת על גבי הביסקוויטים, ליישר
  4. לסדר שכבה נוספת של ביסקוויטים ומעל לשפוך את השוקולד
  5. לכסות ולשמור במקרר

 

 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים