היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגה ללא אפייה, ביסקוויטים, קצפת, גבינה ושוקולד

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגה קלה להכנה וטעימה מאוד, השילוב של שוקולד עם גבינה וקצפת יוצר עוגה איכותית שקוצרת מחמאות.  

מצרכים:  

  1. 1.5 חבילות ביסקוויטים (שוקולד או רגיל מה שאוהבים) או עוגיות לוטוס
  2. 2 שמנת מתוקה
  3. 2 אינסטנט וניל
  4. 1.5 כוסות חלב
  5. 250 גרם גבינה לבנה 5%
  6. 1/2 כוס נס קפה
  7. 1 חבילה שוקולד מריר/חלבי מומס – להמיס על בן מארי

הכנה

  1. להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג, חלב לקבלת קצפת יציבה, להוסיף גבינה לערבב עד לאיחוד
  2. לסדר בתבנית מתאימה ביסקוויטים, להרטיב אותם עם נס קפה (לפזר עם כף)
  3. לשפוך חצי מתערובת הקצפת על גבי הביסקוויטים, ליישר
  4. לסדר שכבה נוספת של ביסקוויטים ומעל לשפוך את השוקולד
  5. לכסות ולשמור במקרר

 

 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »