מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לחמישה נכדים, הייתי עובדת מדינה במשרד המשפטים. כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת בנושא הבלוגרים, מטיילת הרבה, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד ועוד.

תמיד עבדתי מחוץ לבית, גם כשהילדים היו קטנים ושילבתי את העבודה עם הטיפול בילדים ובבית.

כדי לשמר את המתכונים של אמי והאחיות שלי, שגם הן אלופות בבישול ואפייה פתחתי את הבלוג הראשון שלי באתר תפוז, שלימים סגרו את הבלוגיה. פתחתי בלוג בפלטפורמה של בלוגר ועכשיו אני באתר שהוא רק שלי.

אני אופה ומבשלת לבני ביתי. בבלוג שלי אוכל של בית מה שנקרא, מתכונים קלים להכנה, ממצרכים זמינים בכל בית.

כל הזמן שואלים אותי אם אני עושה סדנאות או מוכרת אוכל, התשובה לרגע זה היא שאני עושה אך ורק לבני ביתי.

בנוסף למדתי צילום וכל התמונות מצולמות במצלמה הפרטית שלי ובטלפון הנייד. 

מי שמכיר אותי יודע שאני גם מטיילת הרבה בחו"ל, מצלמת הרבה בטיולים ויש הרבה טיולים שתיעדתי בבלוג אז כאן תוכלו לקרוא גם על הטיולים שלי בחו"ל.

בנוסף, אני משתתפת ומסקרת אירועים והשקות שקשורות לקולינריה ולייף סטייל, אני בודקת מוצרים שאני מקבלת לסקירה ומשתפת.
מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה בבלוג.

 

 

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

הסידרה האסייתית של אסם בדיוק כמו שראיתם בפרסומת בטלויזיה

כמובילת דעה, קבלתי לסקירה את המוצרים של אסם מהסדרה האסייתית החדשה שלהם.
אני מאוד אוהבת אוכל אסייתי מוקפץ, אוכל טעים, קל להכנה. 
המוצרים שקבלתי נודלס ורוטב אסיאתי למוקפץ שמכיל סילאן, ג'ינג'ר ושום ותאמינו לי קלי קלות הכנה. אז בואו נכין.

מצרכים: 

  1. חבילה נודלס איטריות להקפצה
  2. 4 כפות רוטב אסיאתי של אסם + 3 כפות סויה קלאסי של אסם לערבב בקערית
  3. ירקות חתוכים לגפרורים: גזר, כרוב, גמבה, אפשר לערבב צבעים
  4. מי שאוהב יכול להוסיף עוד ירקות: בצל, קישואים, שעועית ירוקה, פטריות טריות
  5. בצל ירוק פרוס לטבעות
  6. שמן לטיגון
  7. מעט מלח

הכנה: 

  1. להכין את הירקות, לחתוך לגפרורים להניח בקערית
  2. להכין את הנודלס לפי הוראות היצרן
  3. אלחמם שמן, להוסיף את הירקות: קודם גזר, גמבה, כרוב להקפיץ 
  4. להוסיף מעט מלח לירקות
  5. אחרי שהירקות מוכנים, להוסיף את הנודלס, לערבב
  6. לשפוך מעל את הרוטב, לערבב היטב ולהגיש חם   


כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים