היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

הסידרה האסייתית של אסם בדיוק כמו שראיתם בפרסומת בטלויזיה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

כמובילת דעה, קבלתי לסקירה את המוצרים של אסם מהסדרה האסייתית החדשה שלהם.
אני מאוד אוהבת אוכל אסייתי מוקפץ, אוכל טעים, קל להכנה. 
המוצרים שקבלתי נודלס ורוטב אסיאתי למוקפץ שמכיל סילאן, ג'ינג'ר ושום ותאמינו לי קלי קלות הכנה. אז בואו נכין.

מצרכים: 

  1. חבילה נודלס איטריות להקפצה
  2. 4 כפות רוטב אסיאתי של אסם + 3 כפות סויה קלאסי של אסם לערבב בקערית
  3. ירקות חתוכים לגפרורים: גזר, כרוב, גמבה, אפשר לערבב צבעים
  4. מי שאוהב יכול להוסיף עוד ירקות: בצל, קישואים, שעועית ירוקה, פטריות טריות
  5. בצל ירוק פרוס לטבעות
  6. שמן לטיגון
  7. מעט מלח

הכנה: 

  1. להכין את הירקות, לחתוך לגפרורים להניח בקערית
  2. להכין את הנודלס לפי הוראות היצרן
  3. אלחמם שמן, להוסיף את הירקות: קודם גזר, גמבה, כרוב להקפיץ 
  4. להוסיף מעט מלח לירקות
  5. אחרי שהירקות מוכנים, להוסיף את הנודלס, לערבב
  6. לשפוך מעל את הרוטב, לערבב היטב ולהגיש חם   


שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים