המתכון המקורי של אחותי שולה, במתכון המקורי יש מרגרינה, אני החלפתי אותה ברסק תפוחי עץ, מתכון טעים וקל להכנה.
מצרכים:
- 1/2 קילו קמח
- 1 קופסא רסק תפוחי עך או מרגרינה
- 2 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס קוקוס
- 1 סוכר וניל
הכנה:
- לחמם תנור ל-170 מעלות
- להכניס את כל המצרכים לקעת המיקסר, ללוש לאט עד לקבלת בצק אחיד. אפשר ללוש ביד
- אם הבצק דליל, להוסיף מעט קמח
- להכין עוגיות בצורה שאוהבים, לאפות בערך 15-20 דקות (תלוי בתנור) תזהרו שלא ישרפו
- אפשר לטבול את הקצוות של העוגיות בגנש שוקולד, אני העדפתי בלי
- לשמור בקופסא סגורה