מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

מקרוני ביתי בטעם איטלקי עם תבליני טעם וריח

את המקרוני הביתי הפשוט והיום שידרגתי הפעם לטעם איטלקי, הודות לתבליני טעם וריח, תבלין איטלקי ים תיכוני ותבלין טוסקנה, אין צורך להוסיף יותר כלום. מתקבל תבשיל טעים מאוד, שונה מאוד ממה שאנחנו רגילים, אבל אהבנו מאוד.

בתיבול האיטלקי, תערובת של עשבי תיבול, בהם: אורגנו, בזיליקום, טימין, זעתר, מיורן, רוזמרין. התערובת מתאימה גם לתיבול פשטידות, אומלטים, רטבים, גבינות, מאפים, לחמים ותבלין הטוסקנה מיועד גם לתיבול עוף, דגים, ירקות בתנור (אנטיפסטי). כדי לקבל ת וצאה אופטימלית יש לערבב את התערובת עם שמן צמחי.

גילוי נאות: קבלתי את המוצרים לסקירה, ממליצה מאוד שיהיו בבית, אנחנו אהבנו את השילוב במקרוני

סרטון קצר על תהליך ההכנה והמתכון בהמשך:

מצרכים:

  1. 1 חבילה מקרוני איזה שאוהבים, אפשר גם פסטה מכל סוג
  2. 1 בצל גדול מגורד
  3. 1 קופסא קטנה של רסק עגבניות
  4. תבלינים: מעט מלח, מעט סוכר, תבלין איטלקי ים תיכוני ותבלין טוסקנה
  5. שמן לטיגון

הכנה:

  1. בסיר נפרד להכין את המקרוני בסיר מתאים לפי הוראות היצרן
  2. בסיר נפרד וקטן, לחמם שמן, להוסיף בצל, לערבב, להוסיף תבלינים לערבב ולטגן 2-3 דקות ביחד
  3. להוסיף רסק עגבניות, לערבב, להוסיף 1 כוס מים, לערבב, להנמיך את האש, לכסות את הסיר ולבשל על אש נמוכה 10 דקות
  4. אם חסר נוזלים, לקחת מהסיר של המקרוני
  5. כשהמקרוני מוכן, לשפוך מעל את הרוטב, לערבב ולהגיש

 

 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים