מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לחמישה נכדים, הייתי עובדת מדינה במשרד המשפטים. כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת בנושא הבלוגרים, מטיילת הרבה, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד ועוד.

תמיד עבדתי מחוץ לבית, גם כשהילדים היו קטנים ושילבתי את העבודה עם הטיפול בילדים ובבית.

כדי לשמר את המתכונים של אמי והאחיות שלי, שגם הן אלופות בבישול ואפייה פתחתי את הבלוג הראשון שלי באתר תפוז, שלימים סגרו את הבלוגיה. פתחתי בלוג בפלטפורמה של בלוגר ועכשיו אני באתר שהוא רק שלי.

אני אופה ומבשלת לבני ביתי. בבלוג שלי אוכל של בית מה שנקרא, מתכונים קלים להכנה, ממצרכים זמינים בכל בית.

כל הזמן שואלים אותי אם אני עושה סדנאות או מוכרת אוכל, התשובה לרגע זה היא שאני עושה אך ורק לבני ביתי.

בנוסף למדתי צילום וכל התמונות מצולמות במצלמה הפרטית שלי ובטלפון הנייד. 

מי שמכיר אותי יודע שאני גם מטיילת הרבה בחו"ל, מצלמת הרבה בטיולים ויש הרבה טיולים שתיעדתי בבלוג אז כאן תוכלו לקרוא גם על הטיולים שלי בחו"ל.

בנוסף, אני משתתפת ומסקרת אירועים והשקות שקשורות לקולינריה ולייף סטייל, אני בודקת מוצרים שאני מקבלת לסקירה ומשתפת.
מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה בבלוג.

 

 

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוף ממולא אורז ותבליני טעם וריח – טבית

השבוע הכנתי לשבת עוף ממולא, אנחנו קוראים לזה טבית, כשאת המילוי תיבלתי בתבליני טעם וריח, תיבול עוף, חווייג' למרק ופלפל שחור גרוס, הרכיבים בתערובת של התיבול עוף גרוסים ולא טחונים מה שמוסיף למרקם של העוף, מעניק ויזואליות יפה וגם טעמים חזקים ודומיננטיים. התבלין נהדר להכנת עוף בגריל, בתנור, על האש ובמרינדה, אני הוספתי את התבלין גם לתערובת השניצלים, יצא טעים.

הפלפל השחור הגרוס סופר איכותי, גרוס במידה הנכונה ללא אבקה. לקבלת חריפות, מתאים לכל סוגי המאכלים.

גילוי נאות: קבלתי את המוצרים לסקירה ולאחר שימוש, ממליצה מאוד.

ניתן להשיג ברשתות השיווק המובילות

סרטון קצר על תהליך ההכנה:

מצרכים להכנה:

  1. 1 עוף בינוני או גדול, מה שמתאים לכם, מנוקה ושטוף, אני מוציאה את העור
  2. 3 כוסות שטוף ומסונן
  3. 3 עגבניות חתוכות לקוביות
  4. 2 בצלים גדולים
  5. תבלינים: 1 כף מלח והשתמשתי בתבלינים של טעם וריח: תיבול עוף, חוויג' למרק, פלפל שחור גרוס
  6. 1/2 כוס שמן קנולה או כל שמן רגיל (לא שמן זית)

הכנה:

  1. בסיר מתאים להוסיף את השמן, לטגן, להוסיף תבלינים לערבב היטב
  2. לטגן את העוף מכל הצדדים, להוציא לקערה
  3. להוסיף לסיר בצל, לטגן כחמש דקות, להוסיף עגבניות, לערבב ולטגן ביחד כחמש דקות
  4. להוסיף את האורז ולערבב, להוסיף לאורז 2 כוסות מים, לבשל 2 דקות, לכבות את האש, לכסות את הסיר
  5. לחמם תנור ל-180 מעלות
  6. בתבנית מתאימה לעטוף בנייר כסף, מעל להניח נייר אפיה
  7. להניח את העוף ולמלא באורז, לשפוך את כל האורז מסביב לעוף
  8. להוסיף עוד 2 כוסות מים מסביב, לערבב, לכסות בנייר אפיה ומעל נייר כסף
  9. להכניס לתנור לשעתיים עד שהעוף מוכן

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים