מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוף ממולא אורז ותבליני טעם וריח – טבית

השבוע הכנתי לשבת עוף ממולא, אנחנו קוראים לזה טבית, כשאת המילוי תיבלתי בתבליני טעם וריח, תיבול עוף, חווייג' למרק ופלפל שחור גרוס, הרכיבים בתערובת של התיבול עוף גרוסים ולא טחונים מה שמוסיף למרקם של העוף, מעניק ויזואליות יפה וגם טעמים חזקים ודומיננטיים. התבלין נהדר להכנת עוף בגריל, בתנור, על האש ובמרינדה, אני הוספתי את התבלין גם לתערובת השניצלים, יצא טעים.

הפלפל השחור הגרוס סופר איכותי, גרוס במידה הנכונה ללא אבקה. לקבלת חריפות, מתאים לכל סוגי המאכלים.

גילוי נאות: קבלתי את המוצרים לסקירה ולאחר שימוש, ממליצה מאוד.

ניתן להשיג ברשתות השיווק המובילות

סרטון קצר על תהליך ההכנה:

מצרכים להכנה:

  1. 1 עוף בינוני או גדול, מה שמתאים לכם, מנוקה ושטוף, אני מוציאה את העור
  2. 3 כוסות שטוף ומסונן
  3. 3 עגבניות חתוכות לקוביות
  4. 2 בצלים גדולים
  5. תבלינים: 1 כף מלח והשתמשתי בתבלינים של טעם וריח: תיבול עוף, חוויג' למרק, פלפל שחור גרוס
  6. 1/2 כוס שמן קנולה או כל שמן רגיל (לא שמן זית)

הכנה:

  1. בסיר מתאים להוסיף את השמן, לטגן, להוסיף תבלינים לערבב היטב
  2. לטגן את העוף מכל הצדדים, להוציא לקערה
  3. להוסיף לסיר בצל, לטגן כחמש דקות, להוסיף עגבניות, לערבב ולטגן ביחד כחמש דקות
  4. להוסיף את האורז ולערבב, להוסיף לאורז 2 כוסות מים, לבשל 2 דקות, לכבות את האש, לכסות את הסיר
  5. לחמם תנור ל-180 מעלות
  6. בתבנית מתאימה לעטוף בנייר כסף, מעל להניח נייר אפיה
  7. להניח את העוף ולמלא באורז, לשפוך את כל האורז מסביב לעוף
  8. להוסיף עוד 2 כוסות מים מסביב, לערבב, לכסות בנייר אפיה ומעל נייר כסף
  9. להכניס לתנור לשעתיים עד שהעוף מוכן

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים