מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגת שיש בחושה עם שוקולד השחר כשרה לפסח

היום התחשק לי להכין עוגת שיש, כשרה לפסח, לקחתי מתכון מהבלוג שלי והוספתי לו קמח מצה במקום קמח רגיל.

סרטון קצר על תהליך ההכנה:

 

מצרכים:

  1. 1.5 כוסות קמח תופח לפסח 
  2. 1.5 כוסות סוכר, אפשר פחות
  3. 1.5 שקדים טחונים
  4. 1 כוס קוקוס
  5. 5 ביצים שלמות בגודל L
  6. 1 כוס שמן
  7. 1 כוס מיץ תפוזים
  8. 3 כפות גדושות שוקולד, אפשר נוטלה, אפשר השחר פרווה

הכנה:

  1. להדליק תנור 160 מעלות, להכיןן תבנית עם רגלים, או סיר פלא או כל תבנית מתאימה, לא לשמן
  2. בקערה נפרדת לערבב את כל החומרים היבשים (1-4) 
  3. בקערה נפרדת, להקציף מעט את הביצים, או לערבל, להוסיף שמן ומיץ ולערבב ביחד
  4. להוסיף את כל החומרים היבשים לקערת הביצים, להמשיך לערבב עד לקבלת עיסה חלקה 
  5. לשפוך 3/4 מהתערובת לסיר, לרבע שנשאר להוסיף את השוקולד, לערבב
  6. לשפוך מעל התערובת, ולערבב עם כף בצורת שמיניות
  7. לאפות בערך 40 דקות, לא לייבש את העוגה, לבדוק עם קיסם אם יוצא עם מעט פירורים, מוכנה
  8. עםאם אפיתם בתבנית עם רגליות, להפוך אותה על מגש עד שתתקרר

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים