מי היה מאמין, שגם בפסח נאכל בורקס, מבצק עלים כשר לפסח.
- הבצק לא זול ואם רוצים כמות גדולה, צריך לקנות כמה חבילות, כי הכמות של הבצק קטנה.
- כל חבילה מספיקה לרולדה אחת כמו בתמונה.
- הבצק נמצא במקררים בסופרים, לא במקפיא.
- הטעם כמובן לא אותו דבר כמו בצק עלים רגיל, אבל בפסח זה בסדר.
מצרכים:
- 2 חבילות בצק עלים כשר לפסח
- גבינות קשות איזה שאוהבים: אני ערבבתי גבינה סולוגני שהבאתי מבטומי, חמד, מוצרלה וגבינה צהובה
- חצי חבילה עלי מנגולד קצוצים
- 2 ביצים
- 3 כפות קמח תפוחי אדמה
- 1 כפית שטוחה מלח ו-1 כפית שטוחה פלפל שחור
- לציפוי: 1 ביצה ושומשום
הכנה:
- לחמם תנור לפי מה שכתוב על האריזה
- לערבב בקערה את כל מוצרי המילוי (2-6)
- לפרוס את הבצק ולמלא, אפשר להכין משולשים, אפשר רולד
- למרוח מעל ביצה ולפזר שומשום
- לאפות עד להזהבה, אצלי לקח כ-30 דקות