מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

בורקס במילוי גבינות ועלי מנגולד, כשר לפסח

מי היה מאמין, שגם בפסח נאכל בורקס, מבצק עלים כשר לפסח.

  1. הבצק לא זול ואם רוצים כמות גדולה, צריך לקנות כמה חבילות, כי הכמות של הבצק קטנה.
  2. כל חבילה מספיקה לרולדה אחת כמו בתמונה.
  3. הבצק נמצא במקררים בסופרים, לא במקפיא.
  4. הטעם כמובן לא אותו דבר כמו בצק עלים רגיל, אבל בפסח זה בסדר.

מצרכים:

  1. 2 חבילות בצק עלים כשר לפסח
  2. גבינות קשות איזה שאוהבים: אני ערבבתי גבינה סולוגני שהבאתי מבטומי, חמד, מוצרלה וגבינה צהובה
  3. חצי חבילה עלי מנגולד קצוצים
  4. 2 ביצים
  5. 3 כפות קמח תפוחי אדמה
  6. 1 כפית שטוחה מלח ו-1 כפית שטוחה פלפל שחור
  7. לציפוי: 1 ביצה ושומשום

הכנה:

  1. לחמם תנור לפי מה שכתוב על האריזה
  2. לערבב בקערה את כל מוצרי המילוי (2-6) 
  3. לפרוס את הבצק ולמלא, אפשר להכין משולשים, אפשר רולד
  4. למרוח מעל ביצה ולפזר שומשום
  5. לאפות עד להזהבה, אצלי לקח כ-30 דקות

 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים