קצת עלי

ברוכים הבאים לבלוג שלי, מאחלת לכם הנאה.

אני נשואה + ארבעה ילדים + חמישה נכדים.

עבדתי במשרד המשפטים עובדת מדינה, כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת: בלוגרית, רוקדת, מטיילת, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

בורקס במילוי גבינות ועלי מנגולד, כשר לפסח

מי היה מאמין, שגם בפסח נאכל בורקס, מבצק עלים כשר לפסח.

  1. הבצק לא זול ואם רוצים כמות גדולה, צריך לקנות כמה חבילות, כי הכמות של הבצק קטנה.
  2. כל חבילה מספיקה לרולדה אחת כמו בתמונה.
  3. הבצק נמצא במקררים בסופרים, לא במקפיא.
  4. הטעם כמובן לא אותו דבר כמו בצק עלים רגיל, אבל בפסח זה בסדר.

מצרכים:

  1. 2 חבילות בצק עלים כשר לפסח
  2. גבינות קשות איזה שאוהבים: אני ערבבתי גבינה סולוגני שהבאתי מבטומי, חמד, מוצרלה וגבינה צהובה
  3. חצי חבילה עלי מנגולד קצוצים
  4. 2 ביצים
  5. 3 כפות קמח תפוחי אדמה
  6. 1 כפית שטוחה מלח ו-1 כפית שטוחה פלפל שחור
  7. לציפוי: 1 ביצה ושומשום

הכנה:

  1. לחמם תנור לפי מה שכתוב על האריזה
  2. לערבב בקערה את כל מוצרי המילוי (2-6) 
  3. לפרוס את הבצק ולמלא, אפשר להכין משולשים, אפשר רולד
  4. למרוח מעל ביצה ולפזר שומשום
  5. לאפות עד להזהבה, אצלי לקח כ-30 דקות

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך...

חלות ולחמניות

אני מכינה חלות בכל יום שישי, אוהבת את הריח שמתפשט בבית. בכל פעם אני מכינה עם החלות, לחמניות בצורות שונות. את המתכון לקחתי מהספר של

להמשך קריאה »
להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים