מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לחמישה נכדים, הייתי עובדת מדינה במשרד המשפטים. כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת בנושא הבלוגרים, מטיילת הרבה, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד ועוד.

תמיד עבדתי מחוץ לבית, גם כשהילדים היו קטנים ושילבתי את העבודה עם הטיפול בילדים ובבית.

כדי לשמר את המתכונים של אמי והאחיות שלי, שגם הן אלופות בבישול ואפייה פתחתי את הבלוג הראשון שלי באתר תפוז, שלימים סגרו את הבלוגיה. פתחתי בלוג בפלטפורמה של בלוגר ועכשיו אני באתר שהוא רק שלי.

אני אופה ומבשלת לבני ביתי. בבלוג שלי אוכל של בית מה שנקרא, מתכונים קלים להכנה, ממצרכים זמינים בכל בית.

כל הזמן שואלים אותי אם אני עושה סדנאות או מוכרת אוכל, התשובה לרגע זה היא שאני עושה אך ורק לבני ביתי.

בנוסף למדתי צילום וכל התמונות מצולמות במצלמה הפרטית שלי ובטלפון הנייד. 

מי שמכיר אותי יודע שאני גם מטיילת הרבה בחו"ל, מצלמת הרבה בטיולים ויש הרבה טיולים שתיעדתי בבלוג אז כאן תוכלו לקרוא גם על הטיולים שלי בחו"ל.

בנוסף, אני משתתפת ומסקרת אירועים והשקות שקשורות לקולינריה ולייף סטייל, אני בודקת מוצרים שאני מקבלת לסקירה ומשתפת.
מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה בבלוג.

 

 

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

נקניקיות בראטוורסט מוצר חדש של יחיעם

 חברת "מעדני יחיעם" משיקה מוצר חדש בסידרות נקניקיות הפרימיום: נקניקיות בראטוורסט בקר פרמיום בסגנון בווארי מתערובת בשרים מובחרת מבשר עוף, הודו ובקר שעברו תהליכי תיבול שכוללים תערובות עשבי תיבול ותבלינים ייחודיים שמעניקים להן טעם ומרקם מיוחדים, ללא גלוטן, מכילות 14% חלבון. המוצר החדש מצטרף לסדרת נקניקיות הפרימיום של מעדני יחיעם, הנקניקיות מיועדות לצלייה במחבת או על האש, או בתנור, כמו שאני הכנתי, מתכון בהמשך. גילוי נאות: קבלתי את המוצר לסקירה

סידרת נקניקיות הפרמיום של "מעדני יחיעם" כוללת:

  • נקניקיות צ'וריסו בסגנון ארגנטינאי בעלות מרקם בשרי וטעם פיקנטי,
  • נקניקיות בסגנון צרפתי בעלות מרקם בשרי וארומה חזקה
  • ונקניקיות בסגנון אמריקאי, 100% בקר פרמיום על פי מתכון וידע של חברת הבת של מעדני יחיעם בארה"ב, A&H.

כל הנקניקיות עשויות מנתחי בקר, הודו ועוף איכותיים, בקוטר רחב במרקם בשרי ובטעם משובח.

 הנקניקיות משווקות באריזות של 280 גרם, כ-4 יחידות נקניקיות גדולות באריזה והן חלק מקטגוריית נקניקי הבוטיק של יחיעם הכוללת מעדני בשר בסגנון עולמי בהם: נקניקי סרוולד, פרשוטו, סלמי צרפתי, סלמי הרץ ועוד.

 מדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של "מעדני יחיעם": "אנו שמחים להרחיב את סדרת נקניקיות הפרמיום שלנו ולצרף אליה מוצר נוסף, הפעם מחבל בוואריה, נקניקיות בשר משובחות שאנו בטוחים שהקהל הישראלי ייהנה מהן במיוחד".

  •  כשרות: כשר בהשגחת הרבנות הראשית. 
  • מחיר מומלץ לצרכן: כ- 19 – 23 שקלים לאריזת 280 גרם.
  • להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.  

המלצה שלי: אני בדרך ,כלל לא אוהבת נקניקיות, אבל הנקניקיות האלה, בצורה שהכנתי אותן, היו לנו טעימות

המתכון שלי:

  • 1 חבילה נקניקיות בראטוורסט
  • תפוחי אדמה לפי מספר הסועדים, שטופים וחצויים עם הקליפה
  • מעט מלח לפי הטעם, שמן, 1 כף גדושה אבקת מרק בצל

הכנה:

  • לחמם תנור ל-190 מעלות
  • להניח נייר אפייה על תבנית מתאימה, לרסס שמן, לפזר מלח ואבקת מרק בצל, להניח את הנקניקיות ואת התפו"א עם החלק החתוך 
  • לרסס מעט בשמן גם מעל, לפזר גם מעל מלח ואבקת מרק בצל
  • להכניס לתנור בערך 3/4 שעה, עד שתפוחי האדמה מוכנים
  • להגיש עם סלט ירקות 

 

 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים