אם יש אוכל שאני לא מוותרת עליו, זה ספגטי ופסטות מכל הסוגים, גם בבית אוהבים ואני מכינה פעם עד פעמיים בשבוע, בכל צורה, לכן שמחתי כאשר הגיעה אלי לסקירה, ספגטי מקמח כוסמין לבן, ממרכיבים אורגניים בלבד, נקי מחומרי הדברה, צבעי מאכל וכימיקלים מזיקים.
כפי שתראו בסרטון, הכנתי את הספגטי בשיטה הכי קלה וטעימה שאני מכינה, בני הבית אהבו, הספגטי טעים מאוד, שוקלת להשתמש באופן קבוע בספגטי הזה. גם טעים גם בריא יותר. הספגטי מיובא מאיטליה על ידי חברת תבואות שמתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים.
את הספגטי מייבאת מאיטליה, חברת "תבואות". בנוסף מייבאת החברה פסטה מקמח כוסמין אורגני, ספגטי פוסילי ופנה שמתאימות להכנה לארוחת צהרים או ערב, ואפשר להכין אותה במגוון מאכלים איטלקיים אהובים כמו: פסטה ברוטב פומפודורו, ברוטב אלפרדו, פסטה אלי אוליו, סלט פסטה עם ירקות אנטיפסטי, פשטידות, כתוספת ועוד…
המוצרים כשרים, באישור הרבנות הראשית לישראל ובהשגחת הבד"צ.
מחיר הספגטי 11:90 לאריזה בת 500 גרם.
להשיג ברשתות השיווק, בתי טבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.
חוות דעת שלי ושל המשפחה: אהבנו מאוד, הספגטי עם מרקם טעים ושונה מהרגיל. אני ממליצה גם בגלל הטעם וגם בגלל שזה אורגני וטבעי.
מתכון לספגטי: מצרכים:
- 1 חבילה ספגטי מקמח כוסמין לבן אורגני – אני חוצה את הספגטי לחצי. לא חובה.
- 1 בצל גדול חתוך לקוביות
- 2 כפות שמן
- תבלינים: מלח ופפריקה מתוקה
- מים רותחים שיכסו את הפסטה, להתחיל עם 3 כוסות, אם צריך תוסיפו
הכנה:
- בסיר מתאים לחמם שמן, להוסיף בצל, להשחים
- להוסיף תבלינים לערבב ולבשל כ3-4 דקות ביחד
- להוציא את הבצל מהסיר, להוסיף בזהירות את המים לסיר
- להכניס את הספגטי, לערבב, לבדוק שהמים מכסים את הספגטי
- לערבב, להנמיך את האש ולבשל כ- 10 דקות עד שהספגטי מוכן, תטעמו
אצלי אוהבים לאכול את הספגטי עם גבינה לבנה, בתוספת סחוג חריף או מטבוחה (מה שיש בבית באותו רגע)