מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לחמישה נכדים, הייתי עובדת מדינה במשרד המשפטים. כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת בנושא הבלוגרים, מטיילת הרבה, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד ועוד.

תמיד עבדתי מחוץ לבית, גם כשהילדים היו קטנים ושילבתי את העבודה עם הטיפול בילדים ובבית.

כדי לשמר את המתכונים של אמי והאחיות שלי, שגם הן אלופות בבישול ואפייה פתחתי את הבלוג הראשון שלי באתר תפוז, שלימים סגרו את הבלוגיה. פתחתי בלוג בפלטפורמה של בלוגר ועכשיו אני באתר שהוא רק שלי.

אני אופה ומבשלת לבני ביתי. בבלוג שלי אוכל של בית מה שנקרא, מתכונים קלים להכנה, ממצרכים זמינים בכל בית.

כל הזמן שואלים אותי אם אני עושה סדנאות או מוכרת אוכל, התשובה לרגע זה היא שאני עושה אך ורק לבני ביתי.

בנוסף למדתי צילום וכל התמונות מצולמות במצלמה הפרטית שלי ובטלפון הנייד. 

מי שמכיר אותי יודע שאני גם מטיילת הרבה בחו"ל, מצלמת הרבה בטיולים ויש הרבה טיולים שתיעדתי בבלוג אז כאן תוכלו לקרוא גם על הטיולים שלי בחו"ל.

בנוסף, אני משתתפת ומסקרת אירועים והשקות שקשורות לקולינריה ולייף סטייל, אני בודקת מוצרים שאני מקבלת לסקירה ומשתפת.
מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה בבלוג.

 

 

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

פירה עם בצל מטוגן – פרווה

אני לא מכירה מישהו שלא אוהב פירה, תוספת טעימה מאוד וקלה להכנה. תוספת של בצל מטוגן עם תבלינים משדרגת מאוד את המנה, וכמובן קלה מאוד להכנה. 

 סרטון קצר על תהליך ההכנה:

מצרכים:

  1. 5 תפוחי אדמה שטופים וקלופים – כמובן אפשר להקטין/להגדיל כמויות
  2. 2 בצלים גדולים קצוצים 
  3. 4 כפות שמן רגיל 
  4. 1 כפית שטוחה מכל תבלין: מלח, סוכר, פפריקה מתוקה, גריל עוף, כורכום 

מצרכים:

  1. בסיר מתאים מכניסים את תפוחי האדמה ומביאים לרתיחה, מבשלים עד שהתפו"א רכים 
  2. בינתיים, מחממים שמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים כחמש דקות 
  3. מוסיפים את כל התבלינים, מערבבים ומבשלים יחד עוד רבע שעה עד שהבצל רך
  4. מסננים את תפוחי האדמה, שומרים כוס ממי הבישול 
  5. מועכים היטב את תפוחי האדמה בסיר שבושלו עד לקבלת פירה חלק, אם חסר מים, תוסיפו מהמים ששמרנו 
  6. לשפוך מעל את הבצל המטוגן, לערבב היטב ובמידה ויש צורך תוסיפו עוד נוזלים עד שתקבלו את המרקם שאתם אוהבים
  7. הכי טעים לאכול מיד, בתוספת של שניצל, חזה עוף צרוב במחבת פסים, או אפילו ללא שום תוספת 

 

 

תגובה אחת

  1. Artificial intelligence creates content for the site, no worse than a copywriter, you can also use it to write articles. 100% uniqueness, scheduled posting to your WordPress :). Click Here:👉 https://stanford.io/3FXszd0

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: