אני לא מכירה מישהו שלא אוהב פירה, תוספת טעימה מאוד וקלה להכנה. תוספת של בצל מטוגן עם תבלינים משדרגת מאוד את המנה, וכמובן קלה מאוד להכנה.
סרטון קצר על תהליך ההכנה:
מצרכים:
- 5 תפוחי אדמה שטופים וקלופים – כמובן אפשר להקטין/להגדיל כמויות
- 2 בצלים גדולים קצוצים
- 4 כפות שמן רגיל
- 1 כפית שטוחה מכל תבלין: מלח, סוכר, פפריקה מתוקה, גריל עוף, כורכום
מצרכים:
- בסיר מתאים מכניסים את תפוחי האדמה ומביאים לרתיחה, מבשלים עד שהתפו"א רכים
- בינתיים, מחממים שמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים כחמש דקות
- מוסיפים את כל התבלינים, מערבבים ומבשלים יחד עוד רבע שעה עד שהבצל רך
- מסננים את תפוחי האדמה, שומרים כוס ממי הבישול
- מועכים היטב את תפוחי האדמה בסיר שבושלו עד לקבלת פירה חלק, אם חסר מים, תוסיפו מהמים ששמרנו
- לשפוך מעל את הבצל המטוגן, לערבב היטב ובמידה ויש צורך תוסיפו עוד נוזלים עד שתקבלו את המרקם שאתם אוהבים
- הכי טעים לאכול מיד, בתוספת של שניצל, חזה עוף צרוב במחבת פסים, או אפילו ללא שום תוספת
תגובה אחת
Artificial intelligence creates content for the site, no worse than a copywriter, you can also use it to write articles. 100% uniqueness, scheduled posting to your WordPress :). Click Here:👉 https://stanford.io/3FXszd0