קצת עלי

ברוכים הבאים לבלוג שלי, מאחלת לכם הנאה.

אני נשואה + ארבעה ילדים + חמישה נכדים.

עבדתי במשרד המשפטים עובדת מדינה, כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת: בלוגרית, רוקדת, מטיילת, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

פירה עם בצל מטוגן – פרווה

אני לא מכירה מישהו שלא אוהב פירה, תוספת טעימה מאוד וקלה להכנה. תוספת של בצל מטוגן עם תבלינים משדרגת מאוד את המנה, וכמובן קלה מאוד להכנה. 

 סרטון קצר על תהליך ההכנה:

מצרכים:

  1. 5 תפוחי אדמה שטופים וקלופים – כמובן אפשר להקטין/להגדיל כמויות
  2. 2 בצלים גדולים קצוצים 
  3. 4 כפות שמן רגיל 
  4. 1 כפית שטוחה מכל תבלין: מלח, סוכר, פפריקה מתוקה, גריל עוף, כורכום 

מצרכים:

  1. בסיר מתאים מכניסים את תפוחי האדמה ומביאים לרתיחה, מבשלים עד שהתפו"א רכים 
  2. בינתיים, מחממים שמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים כחמש דקות 
  3. מוסיפים את כל התבלינים, מערבבים ומבשלים יחד עוד רבע שעה עד שהבצל רך
  4. מסננים את תפוחי האדמה, שומרים כוס ממי הבישול 
  5. מועכים היטב את תפוחי האדמה בסיר שבושלו עד לקבלת פירה חלק, אם חסר מים, תוסיפו מהמים ששמרנו 
  6. לשפוך מעל את הבצל המטוגן, לערבב היטב ובמידה ויש צורך תוסיפו עוד נוזלים עד שתקבלו את המרקם שאתם אוהבים
  7. הכי טעים לאכול מיד, בתוספת של שניצל, חזה עוף צרוב במחבת פסים, או אפילו ללא שום תוספת 

 

 

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך...

חלות ולחמניות

אני מכינה חלות בכל יום שישי, אוהבת את הריח שמתפשט בבית. בכל פעם אני מכינה עם החלות, לחמניות בצורות שונות. את המתכון לקחתי מהספר של

להמשך קריאה »
להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים