מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

חיתוכיות פצפוצי אורז, שוקולד וחמאת בוטנים, ללא אפייה וללא גלוטן

 כמו כל המתכונים שלי גם המתכון הזה קל להכנה, ממתק טעים וללא אפיה, תכינו ויש לכם קינוח טעים וממכר.

סרטון קצר על תהליך ההכנה:

 

מצרכים: 

  1. פצפוצי אורז, אפשר רגיל אפשר מלא, בכוונה לא רושמת כמות, כמה שיכנס 
  2. 1 כוס חמאת בוטנים חלקה או עם שברי בוטנים 
  3. 200 גרם שוקולד מריר 
  4. 200 גרם שוקולד לבן לציפוי 
  5. תבנית אפיה מוארכת עם נייר אפיה כדי שנוכל לשלוף בקלות את החיתוכיות 

 הכנה:  

  1. להניח נייר אפייה בתבנית, כדי שנוכל לשלוף בקלות עם הנייר את החיתוכיות. 
  2. בקערה מתאימה להניח שוקולד וחמאת בוטנים, להמיס במקרוגל ולערבב. 
  3. לשפוך מעל פצפוצי אורז, כמה שיכנס ולערבב היטב עד שכל הפצפוצים מכוסים בתערובת.
  4. לשטח את התערובת בתבנית, ליישר, להכניס למקרר לחצי שעה עד שעה. 
  5. להמיס את השוקולד הלבן ולשפוך מעל להחזיר למקרר.
  6. בהגשה, בעזרת סכין חדה ומים חמים לחתוך בזהירות לצורה וגודל שרוצים, להכניס לקופסה מתאימה 

 

תגובה אחת

  1. Artificial intelligence creates content for the site, no worse than a copywriter, you can also use it to write articles. 100% uniqueness, scheduled posting to your WordPress :). Click Here:👉 https://stanford.io/3FXszd0

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: