חזה עוף צרוב במחבת פסים, בתוספת פירה או אורז או ספגטי, מהווה ארוחה בריאה וטעימה. אפשר גם להכניס לתוך פיתה או בגט, עם מעט חומוס או מטבוחה וסלט. השריית חזה העוף במרינדה מוסיפה לעסיסיות וכמובן לטעמים. אני בחרתי בנתחים דקים של חזה עוף, אבל אפשר גם עם נתח עבה יותר, מה שיצריך כמובן צריבה ארוכה יותר. למרינדה בחרתי הפעם בטעמים אסיאתיים, הוספתי מעט שמן זית ושמן שומשום על מנת לשמור על העסיסיות של הנתחים.
סרטון קצר על תהליך ההכנה:
מצרכים:
- חתיכות שניצל עוף שטופים ומנוקים, אני הכנתי כ-8 חתיכות, אפשר כמובן להגדיל/להקטין כמויות
למרינדה:
- 2 כפות שמן שומשום ו-2 כפות שמן זית
- 1 כפית שטוחה מלח
- 1 כף מכל רוטב: תריאקי, סויה, ברביקיו
- 1 כף שטוחה מכל תבלין: פפריקה מתוקה, כורכום, גריל עוף, צ'ילי חריף (אם לילדים אפשר לוותר על החריף).
להכניס את כל חומרי המרינדה לקערה, להוסיף את חזה העוף המנוקים, לערבב לכסות ולהכניס למקרר לשעה בערך, אפשר להכין לילה מראש.
הכנה:
- לחמם מחבט פסים, לשמן מעט ולנגב עם מגבת נייר חד פעמית
- לצרוב את חזות העוף משני הצדדים, להניח במסננת
- להגיש חם, עם התוספת שבחרתם.
את המנה הגשתי עם פירה תפוחי אדמה עם בצל מטוגן – מתכון כאן
תגובה אחת
Artificial intelligence creates content for the site, no worse than a copywriter, you can also use it to write articles. 100% uniqueness, scheduled posting to your WordPress :). Click Here:👉 https://stanford.io/3FXszd0