מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

מסעדת סאי SAI ברמת גן – נפלאות המזרח הרחוק

מסעדת סאי SAI – נפלאות המזרח הרחוק, זה ממש כאן, אצלנו, ברמת גן ואני כל כך אוהבת מסעדות כאלה.

השתתפתי באירוע חשיפה לבלוגרים ועיתונאים במסעדה האסיאתית הכשרה במתחם הבורסה רמת גן, במלאת שנה לפתיחה. המסעדה הושקה לפני שנה ע"י קבוצת המסעדנים איתי אהרון ורותם ושרון כהן, מעוצבת בסטייל ובהשראת מסעדות אסיאתיות עולמיות.

המסעדה מציעה מגוון סוגי סושי ומנות ווק מגוונות: פוקי בולס, סשימי, באנים ועוד, כשבאופן תדיר התפריט מתחדש לצד דילים, קומבינציות שונות והטבות למועדון הלקוחות. ישנן גם מנות ילדים וגם עסקיות.

המסעדה, היא פנינת חן קולינרית, המציעה קולינריה עשירה לצד חווית בילוי עם בר אלכוהול עשיר ואירוח למגוון לקוחות עסקיים ופרטיים, המעוניינים להתענג על מטעמי המזרח הרחוק.

פסטיבל של מנות צבעוניות בשמות שככל הנראה תתקשו להגות לצד בר והמון שמחה והנאה צרופה – סאי הוא מקום מאסט!

בימים אלה מושק תפריט החורף, תוך שימוש בחומרי גלם טריים ומקומיים ליצירת קלאסיקות אסיאתית עם טוויסט, לצד בר יינות וקוקטיילים מחממים ואטמוספירה בשמיים.

מי צריך יותר מזה?

קיימת אפשרות להזמנת מגשי סושי לאירועים לחוויה אסייתית ייחודית, כשההיי לייט בתפריט הסושי הוא ה -ROLL STAR – רול מטוגן בציפוי פנקו חצוי לאורך, במילוי סביצ'ה דגים נאים (סלמון, טונה אדומה), בטטה, בצל ירוק, שומשום קלוי ופונזו טריאקי (64 ₪)

זאת לצד מגוון מנות מסורתיות כגון: מנת הפאד קפאו – אורז לבן מוקפץ, בשר בקר קצוץ, כרוב לבן, גזר, גמבה אדומה, פטריות שמפיניון, בצל ירוק וביצת עין- 62 ₪ טופו באן (שתי לחמניות מאודות במילוי טופו טמפורה, צ'ילי מתוק ומיקס ירוקים- 44 ₪ ועוד..

נשנושי כנפי עוף פריכות (ברוטב צ'ילי מתוק וחמאת בוטנים מוקפצות ברוטב מזרח מערב, 12 יחידות- 42 ₪

השף שרון כהן – בוגר תדמור, בעל התמחות במסעדות מעל עשור, בין היתר בתאילנד, החליט להביא את כל הידע והניסיון שלו אל הצלחת הישראלית ולהבטיח לכם חוויה משכרת חושים, לכל מטרה ואירוע במקום עד 70 איש.

בנוסף השף מקיים סדנאות סושי חווייתיות לזוגות, קבוצות וועדי עובדים עד 30 איש.

אפשרות לישיבה במקום, טייקאווי או משלוחים בת"א, רמת גן, גבעתיים, רמת השרון, פ"ת, גבעת שמואל ובני בר.

המסעדה פתוחה בימים א'-ה' – 11:00-1:00, יום שבת – 45 דק' לאחר יציאת שבת עד 1:00 בלילה.

רחוב תובל 9 רמת גן, טל' 2932*

בקרו באתר https://www.saisushibar.com

כשר בהשגחת הרבנות המקומית, מוצרים כשרים למהדרין

תגובה אחת

  1. Artificial intelligence creates content for the site, no worse than a copywriter, you can also use it to write articles. 100% uniqueness, scheduled posting to your WordPress :). Click Here:👉 https://stanford.io/3FXszd0

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: