מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לחמישה נכדים, הייתי עובדת מדינה במשרד המשפטים. כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת בנושא הבלוגרים, מטיילת הרבה, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד ועוד.

תמיד עבדתי מחוץ לבית, גם כשהילדים היו קטנים ושילבתי את העבודה עם הטיפול בילדים ובבית.

כדי לשמר את המתכונים של אמי והאחיות שלי, שגם הן אלופות בבישול ואפייה פתחתי את הבלוג הראשון שלי באתר תפוז, שלימים סגרו את הבלוגיה. פתחתי בלוג בפלטפורמה של בלוגר ועכשיו אני באתר שהוא רק שלי.

אני אופה ומבשלת לבני ביתי. בבלוג שלי אוכל של בית מה שנקרא, מתכונים קלים להכנה, ממצרכים זמינים בכל בית.

כל הזמן שואלים אותי אם אני עושה סדנאות או מוכרת אוכל, התשובה לרגע זה היא שאני עושה אך ורק לבני ביתי.

בנוסף למדתי צילום וכל התמונות מצולמות במצלמה הפרטית שלי ובטלפון הנייד. 

מי שמכיר אותי יודע שאני גם מטיילת הרבה בחו"ל, מצלמת הרבה בטיולים ויש הרבה טיולים שתיעדתי בבלוג אז כאן תוכלו לקרוא גם על הטיולים שלי בחו"ל.

בנוסף, אני משתתפת ומסקרת אירועים והשקות שקשורות לקולינריה ולייף סטייל, אני בודקת מוצרים שאני מקבלת לסקירה ומשתפת.
מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה בבלוג.

 

 

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

מרק ירקות, קל להכנה, בריא וטעים

כשאני יוצאת לסופר, לקנייה השבועית, אני בודקת מלאי במקרר. זו התוצאה מהירקות שנשארו במקרר: מרק ירקות טעים, בריא ומשביע וכמו כל המתכונים שלי, גם המרק הזה קל מאוד להכנה. אפשר להכין מכל ירק אחר שאתם אוהבים ויש במקרר.

מצרכים שהיו לי במקרר:

  1. עלי מנגולד קצוצים, גזר, עגבניה וקישוא חתוכים
  2. 1 קופסא שעועית ברוטב (או סנפרוסט)
  3. 1 כוס מרק עוף אמיתי (לא חובה אפשר לוותר למי שרוצה פרווה, לי יש תמיד במקפיא ציר מרק עוף שאני מכינה מראש ומקפיאה למנות)
  4. מעט מלח, 1 כף אבקת מרק עוף

הכנה:

  1. להכניס את כל הירקות לסיר, כולל את המרק עוף, לכסות במים, להביא לרתיחה של עשר דקות
  2. להנמיך ללהבה בינונית, לבשל בערך חצי שעה ולהוסיף את השעועית, לערבב 
  3. לכסות את הסיר ולבשל עוד חצי שעה עד שהירקות מוכנים
  4. אני טחנתי חלק מהירקות תוך כדי בישול עם בלנדר מוט  

תגובה אחת

  1. Artificial intelligence creates content for the site, no worse than a copywriter, you can also use it to write articles. 100% uniqueness, scheduled posting to your WordPress :). Click Here:👉 https://stanford.io/3FXszd0

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: