היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגת גבינה בחושה טעימה וקלה להכנה, רק לערבב ולאפות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת גבינה בחושה בכלום עבודה, רק לערבב ולאפות. אני אוהבת מאוד עוגות, יש שבתות שיש אלי שני סוגים ל עוגות, אבל בשבילי עוגת גבינה זו עוגה מפנקת, טעימה ותמיד אעדיף עוגת גבינה על כל עוגה אחרת. 

סרטון קצר על תהליך ההכנה

כמה הערות:

  1. אפיתי בתבנית מרובעת בגודל 25X35  אפשר בתבנית עגולה 
  2. השתמשתי בגבינה לבנה 5% מי שרוצה יכול גבינה עם אחוזי שומן אחרים 
  3. אצלי בתנור הספיק זמן של 35 דקות, תבדקו   
  4. לא לפתוח את התנור עד שהעוגה תתקרר
  5. העוגה מוכנה כשהיא מזהיבה מעל
  6. כשמתקררת אפשר לפזר אבקת סוכר או לערבב שמנת רגילה עם 2 כפות אבקת סוכר ולשפוך מעל כשהעוגה עדיין חמה

מצרכים 

  1. 500 גרם גבינה לבנה 
  2. 1 כוס סוכר 
  3. 100 גרם חמאה מומסת 
  4. 2 שקיות סוכר וניל 
  5. גרידת לימון מלימון אחד בינוני  
  6. 3 ביצים שלמות 
  7. 2 כוסות קמח תופח 

הכנה 

  1. לשמן עם חמאה את התבנית ולחמם תנור ל-175 מעלות
  2. להכניס לקערה ולערבב בעזרת מטרפה: גבינה, סוכר, חמאה, סוכר וניל, גרידת לימון 
  3. להוסיף ביצים ולהמשיך לערבב 
  4. להוסיף קמח ולערבב היטב עד שאין גושים של קמח והתערובת חלקה
  5. לשפוך לתבנית, להכניס לתנור, העוגה מוכנה כשהיא מקבלת צבע זהוב מלמעלה 
  6. כשמתקררת לפזר מעל אבקת סוכר או לערבב שמנת רגילה עם סוכר ולשפוך מעל

 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים