מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

קנלוני במילוי גבינות ועלי מנגולד

קנלוני במילוי גבינות ועלי מנגולד, שימוש במחית עגביות מוכנה מקלה על ההכנה. למילוי הקנלוני משתמשים בשק זילוף שהופך את הפעולה לפשוטה.  

סרטון קצר על תהליך ההכנה

מצרכים:

  1. 1 חבילה קנלוני 
  2. 1 חבילה עלי מנגולד קצוץ ושטוף 
  3.  גבינות: אני שמתי, קוטג', גבינה מלוחה חמד, מוצרלה, גבינה צהובה ומעט חלב – מה שיש בבית 
  4. 5 שיני שום קצוץ 
  5. 2 קופסאות מחית עגבניות איטלקיות 
  6.  תבלינים: מלח ופלפל שחור 

הכנה: 

  1. לחלוט את עלי המנגולד במים רותחים בערך 10-15 דקות, לסנן מהמים ולקרר 
  2. להכין תבנית מתאימה, לפזר בתחתית מחית העגבניות, לחמם תנור ל- 175 מעלות 
  3. להניח בקערה מתאימה את עלי המנגולד, להוסיף את הגבינות ואת התבלינים לערבב היטב 
  4. למלא שקית זילוף במילוי, לגזור במספרים את הקצה, אפשר לשים צנתר, אני לא שמתי 
  5. למלא צינור קנלוני ולהניח בתבנית. 
  6. לשפוך מעל את הרוטב, הרוטב צריך לכסות את הקנלוני 
  7. ולאפות בערך 40 דקות. 

 

 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים