היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

קנלוני במילוי גבינות ועלי מנגולד

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

קנלוני במילוי גבינות ועלי מנגולד, שימוש במחית עגביות מוכנה מקלה על ההכנה. למילוי הקנלוני משתמשים בשק זילוף שהופך את הפעולה לפשוטה.  

סרטון קצר על תהליך ההכנה

מצרכים:

  1. 1 חבילה קנלוני 
  2. 1 חבילה עלי מנגולד קצוץ ושטוף 
  3.  גבינות: אני שמתי, קוטג', גבינה מלוחה חמד, מוצרלה, גבינה צהובה ומעט חלב – מה שיש בבית 
  4. 5 שיני שום קצוץ 
  5. 2 קופסאות מחית עגבניות איטלקיות 
  6.  תבלינים: מלח ופלפל שחור 

הכנה: 

  1. לחלוט את עלי המנגולד במים רותחים בערך 10-15 דקות, לסנן מהמים ולקרר 
  2. להכין תבנית מתאימה, לפזר בתחתית מחית העגבניות, לחמם תנור ל- 175 מעלות 
  3. להניח בקערה מתאימה את עלי המנגולד, להוסיף את הגבינות ואת התבלינים לערבב היטב 
  4. למלא שקית זילוף במילוי, לגזור במספרים את הקצה, אפשר לשים צנתר, אני לא שמתי 
  5. למלא צינור קנלוני ולהניח בתבנית. 
  6. לשפוך מעל את הרוטב, הרוטב צריך לכסות את הקנלוני 
  7. ולאפות בערך 40 דקות. 

 

 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים