היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

תבשיל חזה עוף עם בצל, פטריות וזיתים – קל ומהיר הכנה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מתכון קל מאוד להכנה, לארוחה מהירה, מתאים גם לילדים. 

מצרכים:

  1. 2-3 חתיכות חזה עוף חתוך לקוביות  אפשר להגדיל/להקטין כמויות
  2. 2 בצלים קצוצים 
  3. קופסא של פטריות שלמות – לסנן מהמים 
  4. קופסה של זיתים מגולענים – לסנן מהמים 
  5. תבלינים: לערבב בקערית: מלח פפריקה מתוקה אבקת מרק עוף,
  6. מי שאוהב חריף יכול להוסיף

הכנה:

  1. לטגן בצל במחבת להוסיף תבלינים, לפתוח את התבלינים ולטגן ביחד עד להשחמה של הבצל 
  2. להוסיף את חתיכות חזה העוף, לערבב ולטגן ביחד עם הבצל בערך חמש דקות 
  3. להוסיף את הפטריות והזיתים ולערבב הכל ביחד 
  4. אם חסר מים,להוסיף מעט מים רותחים מסביב ולבשל בערך שעה, עד שהחזה עוף מוכן 
  5. להגיש עם אורז, או מקרוני או פירה תפוחי אדמה. 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים