מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

תבשיל חזה עוף עם בצל, פטריות וזיתים – קל ומהיר הכנה

מתכון קל מאוד להכנה, לארוחה מהירה, מתאים גם לילדים. 

מצרכים:

  1. 2-3 חתיכות חזה עוף חתוך לקוביות  אפשר להגדיל/להקטין כמויות
  2. 2 בצלים קצוצים 
  3. קופסא של פטריות שלמות – לסנן מהמים 
  4. קופסה של זיתים מגולענים – לסנן מהמים 
  5. תבלינים: לערבב בקערית: מלח פפריקה מתוקה אבקת מרק עוף,
  6. מי שאוהב חריף יכול להוסיף

הכנה:

  1. לטגן בצל במחבת להוסיף תבלינים, לפתוח את התבלינים ולטגן ביחד עד להשחמה של הבצל 
  2. להוסיף את חתיכות חזה העוף, לערבב ולטגן ביחד עם הבצל בערך חמש דקות 
  3. להוסיף את הפטריות והזיתים ולערבב הכל ביחד 
  4. אם חסר מים,להוסיף מעט מים רותחים מסביב ולבשל בערך שעה, עד שהחזה עוף מוכן 
  5. להגיש עם אורז, או מקרוני או פירה תפוחי אדמה. 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים