מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לחמישה נכדים, הייתי עובדת מדינה במשרד המשפטים. כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת בנושא הבלוגרים, מטיילת הרבה, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד ועוד.

תמיד עבדתי מחוץ לבית, גם כשהילדים היו קטנים ושילבתי את העבודה עם הטיפול בילדים ובבית.

כדי לשמר את המתכונים של אמי והאחיות שלי, שגם הן אלופות בבישול ואפייה פתחתי את הבלוג הראשון שלי באתר תפוז, שלימים סגרו את הבלוגיה. פתחתי בלוג בפלטפורמה של בלוגר ועכשיו אני באתר שהוא רק שלי.

אני אופה ומבשלת לבני ביתי. בבלוג שלי אוכל של בית מה שנקרא, מתכונים קלים להכנה, ממצרכים זמינים בכל בית.

כל הזמן שואלים אותי אם אני עושה סדנאות או מוכרת אוכל, התשובה לרגע זה היא שאני עושה אך ורק לבני ביתי.

בנוסף למדתי צילום וכל התמונות מצולמות במצלמה הפרטית שלי ובטלפון הנייד. 

מי שמכיר אותי יודע שאני גם מטיילת הרבה בחו"ל, מצלמת הרבה בטיולים ויש הרבה טיולים שתיעדתי בבלוג אז כאן תוכלו לקרוא גם על הטיולים שלי בחו"ל.

בנוסף, אני משתתפת ומסקרת אירועים והשקות שקשורות לקולינריה ולייף סטייל, אני בודקת מוצרים שאני מקבלת לסקירה ומשתפת.
מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה בבלוג.

 

 

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

הבטטות הכי טעימות שתכינו

את המתכון הזה הכנתי, אחרי שאכלתי אצל חבר תפוחי אדמה שהכין באותה צורה, החלטתי שאני מכינה בטטות בשיטה הזו. שיטה קלה מאוד להכנה ואלה הבטטות הכי טעימות שתכינו. אין הרבה מצרכים כאן ואין מצב שהמתכון לא יצליח. השילוב של השמן עם אבקת מרק בצל, מקרמל את הבטטות ושורף אותן מעט וזה הכי טעים. 

אני יודעת שיש כאלה שיגידו שאבקת מרק בצל לא בריא, אז תחסכו את זה. 

אפשר להכין עם תפוחי אדמה, אפשר לחלוט יום מראש, הרוזמרין כאן חשוב לטעמים, אל תוותרו. 

מצרכים: 

  1. 3-4 בטטות בינוניות לפי מספר הסועדים
  2. 3-4 כפות אבקת מרק בצל 
  3. ¼ כוס שמן זית 
  4. מעט עלי רוזמרין 

הכנה:

  1. להביא לרתיחה את הבטטות כעשר דקות, לא לרכך הרבה (אפשר יום מראש ולסנן מהמים) 
  2. לקלף ולחתוך לעיגולים או לכל צורה שתבחרו 
  3. לפזר מעט שמן ואבקת מרק בתבנית, להניח את הבטטות 
  4. לפזר מעל את השמן, מעל את אבקת המרק ואת הרוזמרין 
  5. לאפות בערך 30-40 דקות, עד שהן מתקרמלות 

 

 

 

 

2 תגובות

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: