היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

הבטטות הכי טעימות שתכינו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

את המתכון הזה הכנתי, אחרי שאכלתי אצל חבר תפוחי אדמה שהכין באותה צורה, החלטתי שאני מכינה בטטות בשיטה הזו. שיטה קלה מאוד להכנה ואלה הבטטות הכי טעימות שתכינו. אין הרבה מצרכים כאן ואין מצב שהמתכון לא יצליח. השילוב של השמן עם אבקת מרק בצל, מקרמל את הבטטות ושורף אותן מעט וזה הכי טעים. 

אני יודעת שיש כאלה שיגידו שאבקת מרק בצל לא בריא, אז תחסכו את זה. 

אפשר להכין עם תפוחי אדמה, אפשר לחלוט יום מראש, הרוזמרין כאן חשוב לטעמים, אל תוותרו. 

מצרכים: 

  1. 3-4 בטטות בינוניות לפי מספר הסועדים
  2. 3-4 כפות אבקת מרק בצל 
  3. ¼ כוס שמן זית 
  4. מעט עלי רוזמרין 

הכנה:

  1. להביא לרתיחה את הבטטות כעשר דקות, לא לרכך הרבה (אפשר יום מראש ולסנן מהמים) 
  2. לקלף ולחתוך לעיגולים או לכל צורה שתבחרו 
  3. לפזר מעט שמן ואבקת מרק בתבנית, להניח את הבטטות 
  4. לפזר מעל את השמן, מעל את אבקת המרק ואת הרוזמרין 
  5. לאפות בערך 30-40 דקות, עד שהן מתקרמלות 

 

 

 

 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים