היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגיות מקמח שקד קלוף מתאים לפסח ולכל השנה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "תבואות" מציעה לחג הפסח ולכל השנה, קמח שקדים נהדר להכנת מאפים, עוגות, עוגיות, גרנולה ועוד, קמח שקדים טבעי כשר לפסח, מכיל א ורק שקד קלוף וטחון ללא כל תוספות או חומרים מלאכותיים.

לשוחרי הבריאות, מציעה חברת תבואות מבחר מוצרים אורגניים וטבעיים כשרים לפסח, מגוון קמחים: אפונה, כוסמת, טף, טפיוקה, שקדים, עדשים אדומות, חומוס, סוגים שונים של אורז אורגני: מלא, אדום, בסמטי מלא, קינואה טריו, כוסמת, צימוקים, משמשים, אגוזי לוז, סוכר קוקוס, חומוס, סילאן, דבש, מולסה שחורה, ועוד ועוד…

אני בחרתי להכין מהקמח שקדים עוגיות שקדים, מתכון בהמשך.

מחיר לאריזה במשקל 250 גרם: 19:90 ש"ח.

להשיג ברשתות השיווק, בתי טבע, חנויות מובחרות ברחבי הארץ ואתרים מתמחים.

המלצה שלי: לשוחרי הבריאות ובכלל להכנת מאפים טעימים מומלץ מאוד

המתכון לעוגיות נלקח מכאן

  1. 2 כוסות קמח שקדים טחון
  2. קורט מלח
  3. 0.5 כפית אבקת סודה לשתייה
  4. 2 כפות שמן קוקוס אורגני – אני השתמשתי בשמן רגיל
  5. 2.5 כפות סירופ מייפל אורגני

    אופן ההכנה:

  6. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  7. מערבלים קמח שקדים, מלח, אבקת סודה לשתייה, שמן קוקוס ומייפל במיקסר לבצק אחיד.
  8. יוצרים מהבצק כדורים בגודל פקק ומועכים אותן מעט עם האצבע , מניחים בתבנית.
  9. אופים בערך 10 דקות עד שהעוגיות מוזהבות. מצננים מעט.
  10. אפשר להמיס 50 גרם שוקולד מריר בסיר עד שהשוקולד נמס לזלף וליצור סוג של "פסים" על העוגיות בעזרת השוקולד. אני ויתרתי.
שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

2 תגובות

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: