מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

פיצהמצה

קראתי למתכון הזה פיצה מצה, בגלל שהמרכיבים הם בדיוק מרכיבים של פיצה.

מצרכים:

  1. מצות לפי מספר הסועדים
  2. גבינה צהובה, אפשר חמד, מוצרלה
  3. זיתים מגולענים
  4. קופסה קטנה של רסק עגבניות
  5. ביצה טרופה בצלחת

הכנה:

  1. להרטיב את המצות להניח במגבת, לחזור על הפעולה שוב כי לקבל מצות רכות
  2. לחתוך את המצות לחצי
  3. למרוח על כל מצה מעט רסק, להניח גבינה וזיתים ולגלגל
  4. לתבול בביצה, לטגן כמה דקות משני הצדדים ולהגיש חם
  5. אפשר גם להכין ללא רסק וזיתים, רק עם גבינה, לקפל לצורת בורקס, לתבול בביצה ולטגן   
  1.  

אפשר גם להכין ללא רסק וזיתים, רק עם גבינה, לקפל לצורת בורקס, לתבול בביצה ולטגן

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים