היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

פיצהמצה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

קראתי למתכון הזה פיצה מצה, בגלל שהמרכיבים הם בדיוק מרכיבים של פיצה.

מצרכים:

  1. מצות לפי מספר הסועדים
  2. גבינה צהובה, אפשר חמד, מוצרלה
  3. זיתים מגולענים
  4. קופסה קטנה של רסק עגבניות
  5. ביצה טרופה בצלחת

הכנה:

  1. להרטיב את המצות להניח במגבת, לחזור על הפעולה שוב כי לקבל מצות רכות
  2. לחתוך את המצות לחצי
  3. למרוח על כל מצה מעט רסק, להניח גבינה וזיתים ולגלגל
  4. לתבול בביצה, לטגן כמה דקות משני הצדדים ולהגיש חם
  5. אפשר גם להכין ללא רסק וזיתים, רק עם גבינה, לקפל לצורת בורקס, לתבול בביצה ולטגן   
  1.  

אפשר גם להכין ללא רסק וזיתים, רק עם גבינה, לקפל לצורת בורקס, לתבול בביצה ולטגן

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים