מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

אוסובוקו עם ירקות שורש

  1. להכין את המנה, לבשל על אש נמוכה ולהתפנות לעבודות אחרות.
  2. המנה מתאימה להכנה מראש. לפני הגשה לחמם בתנור, או שאפשר לבשל בסמוך לארוחה.
  3. במקום על הגז, אפשר להכניס את הסיר לתנור, כמובן לדאוג לסיר שמתאים לתנור, 3 שעות על 170 מעלות. אני הכנתי על הגז.
  4. אפשר כמובן להגדיל/להקטין כמויות.

מצרכים:

  1. 2-3 כפות שמן לא יותר, הבשר מפריש שומן
  2. 1 קילו אוסובוקו
  3. 2 בצלים גדולים קצוצים
  4. 4 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לרבעים
  5. 4 גזרים חתוכים
  6. תבלינים: כפית מלח, כף פלפל שחור וכף פפריקה מתוקה
  7. כוס מים רותחים

הכנה:

  1. לתוך סיר מתאים לצקת שמן, לטגן כמה דקות את הבשר מכל הצדדים
  2. להניח מעל את הבצל הקצוץ, לערבב ולטגן יחד כשתיים שלוש דקות
  3. להוסיף מעל את התפוחי אדמה והגזר ולערבב
  4. לשפוך מעל את המים הרותחים
  5. להוסיף את התבלינים, לערבב ולהביא לרתיחה
  6. להנמיך להבה, לכסות הסיר ולבשל כ- 3-3.5 שעות, עד שהבשר מוכן.

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים