מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לחמישה נכדים, הייתי עובדת מדינה במשרד המשפטים. כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת בנושא הבלוגרים, מטיילת הרבה, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד ועוד.

תמיד עבדתי מחוץ לבית, גם כשהילדים היו קטנים ושילבתי את העבודה עם הטיפול בילדים ובבית.

כדי לשמר את המתכונים של אמי והאחיות שלי, שגם הן אלופות בבישול ואפייה פתחתי את הבלוג הראשון שלי באתר תפוז, שלימים סגרו את הבלוגיה. פתחתי בלוג בפלטפורמה של בלוגר ועכשיו אני באתר שהוא רק שלי.

אני אופה ומבשלת לבני ביתי. בבלוג שלי אוכל של בית מה שנקרא, מתכונים קלים להכנה, ממצרכים זמינים בכל בית.

כל הזמן שואלים אותי אם אני עושה סדנאות או מוכרת אוכל, התשובה לרגע זה היא שאני עושה אך ורק לבני ביתי.

בנוסף למדתי צילום וכל התמונות מצולמות במצלמה הפרטית שלי ובטלפון הנייד. 

מי שמכיר אותי יודע שאני גם מטיילת הרבה בחו"ל, מצלמת הרבה בטיולים ויש הרבה טיולים שתיעדתי בבלוג אז כאן תוכלו לקרוא גם על הטיולים שלי בחו"ל.

בנוסף, אני משתתפת ומסקרת אירועים והשקות שקשורות לקולינריה ולייף סטייל, אני בודקת מוצרים שאני מקבלת לסקירה ומשתפת.
מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה בבלוג.

 

 

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

אוסובוקו עם ירקות שורש

  1. להכין את המנה, לבשל על אש נמוכה ולהתפנות לעבודות אחרות.
  2. המנה מתאימה להכנה מראש. לפני הגשה לחמם בתנור, או שאפשר לבשל בסמוך לארוחה.
  3. במקום על הגז, אפשר להכניס את הסיר לתנור, כמובן לדאוג לסיר שמתאים לתנור, 3 שעות על 170 מעלות. אני הכנתי על הגז.
  4. אפשר כמובן להגדיל/להקטין כמויות.

מצרכים:

  1. 2-3 כפות שמן לא יותר, הבשר מפריש שומן
  2. 1 קילו אוסובוקו
  3. 2 בצלים גדולים קצוצים
  4. 4 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לרבעים
  5. 4 גזרים חתוכים
  6. תבלינים: כפית מלח, כף פלפל שחור וכף פפריקה מתוקה
  7. כוס מים רותחים

הכנה:

  1. לתוך סיר מתאים לצקת שמן, לטגן כמה דקות את הבשר מכל הצדדים
  2. להניח מעל את הבצל הקצוץ, לערבב ולטגן יחד כשתיים שלוש דקות
  3. להוסיף מעל את התפוחי אדמה והגזר ולערבב
  4. לשפוך מעל את המים הרותחים
  5. להוסיף את התבלינים, לערבב ולהביא לרתיחה
  6. להנמיך להבה, לכסות הסיר ולבשל כ- 3-3.5 שעות, עד שהבשר מוכן.

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים