היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

אוסובוקו עם ירקות שורש

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

  1. להכין את המנה, לבשל על אש נמוכה ולהתפנות לעבודות אחרות.
  2. המנה מתאימה להכנה מראש. לפני הגשה לחמם בתנור, או שאפשר לבשל בסמוך לארוחה.
  3. במקום על הגז, אפשר להכניס את הסיר לתנור, כמובן לדאוג לסיר שמתאים לתנור, 3 שעות על 170 מעלות. אני הכנתי על הגז.
  4. אפשר כמובן להגדיל/להקטין כמויות.

מצרכים:

  1. 2-3 כפות שמן לא יותר, הבשר מפריש שומן
  2. 1 קילו אוסובוקו
  3. 2 בצלים גדולים קצוצים
  4. 4 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לרבעים
  5. 4 גזרים חתוכים
  6. תבלינים: כפית מלח, כף פלפל שחור וכף פפריקה מתוקה
  7. כוס מים רותחים

הכנה:

  1. לתוך סיר מתאים לצקת שמן, לטגן כמה דקות את הבשר מכל הצדדים
  2. להניח מעל את הבצל הקצוץ, לערבב ולטגן יחד כשתיים שלוש דקות
  3. להוסיף מעל את התפוחי אדמה והגזר ולערבב
  4. לשפוך מעל את המים הרותחים
  5. להוסיף את התבלינים, לערבב ולהביא לרתיחה
  6. להנמיך להבה, לכסות הסיר ולבשל כ- 3-3.5 שעות, עד שהבשר מוכן.

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים