מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

מרק ירקות עם אטריות

אין כמו מרק חם ועשיר בימים האלה, קל מאוד להכנה, מכיל ירקות שאתם תבחרו מה לשים, אל תוותרו על האטריות שמשדרגות את המרק. 
מצרכים:  אני לא נותנת כמויות, זה אתם תחליטו, כמה שאתם רוצים.
  1. כרוב, כרובית, גזר, גמבה, פטרוזיליה וכוסברה. אפשר להוסיף גם עלי מנגולד. לחתוך את הירקות
  2. אטריות מכל סוג שהוא: עבים/דקים, על חצי סיר אני מוסיפה בערך 1 כוס
  3. תבלינים: מעט מלח, מעט אבקת מרק בטעם עוף ומעט חוויאג' – לערבב ביחד את התבלינים

הכנה: 

  1. בסיר מתאים למלא מים ולהכניס את הירקות, להביא לרתיחה. המים צריכים לכסות את הירקות ועוד קצת
  2. כשרותח, להוסיף את התבלינים, לערבב
  3. להנמיך את האש ולאחר בישול של חצי שעה לערך לטחון את המרק בבלנדר מוט
  4. להוסיף את האטריות, לבשל עוד 2-3 דקות לריכוך האטריות, לכבות את האש
  5. בתיאבון…

  ב

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

קובה חמו

קובה צהובה שקרויה קובה חמו, על שם האחים יצחק וחמו דוגה שכנראה מהקסטל, הקובות גדולות במיוחד, מתבשלות במרק צהוב עם חומוס, לומר את האמת, הרבה

להמשך קריאה »
להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים