היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

מרק ירקות עם אטריות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
אין כמו מרק חם ועשיר בימים האלה, קל מאוד להכנה, מכיל ירקות שאתם תבחרו מה לשים, אל תוותרו על האטריות שמשדרגות את המרק. 
מצרכים:  אני לא נותנת כמויות, זה אתם תחליטו, כמה שאתם רוצים.
  1. כרוב, כרובית, גזר, גמבה, פטרוזיליה וכוסברה. אפשר להוסיף גם עלי מנגולד. לחתוך את הירקות
  2. אטריות מכל סוג שהוא: עבים/דקים, על חצי סיר אני מוסיפה בערך 1 כוס
  3. תבלינים: מעט מלח, מעט אבקת מרק בטעם עוף ומעט חוויאג' – לערבב ביחד את התבלינים

הכנה: 

  1. בסיר מתאים למלא מים ולהכניס את הירקות, להביא לרתיחה. המים צריכים לכסות את הירקות ועוד קצת
  2. כשרותח, להוסיף את התבלינים, לערבב
  3. להנמיך את האש ולאחר בישול של חצי שעה לערך לטחון את המרק בבלנדר מוט
  4. להוסיף את האטריות, לבשל עוד 2-3 דקות לריכוך האטריות, לכבות את האש
  5. בתיאבון…

  ב

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים