אין כמו מרק חם ועשיר בימים האלה, קל מאוד להכנה, מכיל ירקות שאתם תבחרו מה לשים, אל תוותרו על האטריות שמשדרגות את המרק.
מצרכים: אני לא נותנת כמויות, זה אתם תחליטו, כמה שאתם רוצים.
- כרוב, כרובית, גזר, גמבה, פטרוזיליה וכוסברה. אפשר להוסיף גם עלי מנגולד. לחתוך את הירקות
- אטריות מכל סוג שהוא: עבים/דקים, על חצי סיר אני מוסיפה בערך 1 כוס
- תבלינים: מעט מלח, מעט אבקת מרק בטעם עוף ומעט חוויאג' – לערבב ביחד את התבלינים
הכנה:
- בסיר מתאים למלא מים ולהכניס את הירקות, להביא לרתיחה. המים צריכים לכסות את הירקות ועוד קצת
- כשרותח, להוסיף את התבלינים, לערבב
- להנמיך את האש ולאחר בישול של חצי שעה לערך לטחון את המרק בבלנדר מוט
- להוסיף את האטריות, לבשל עוד 2-3 דקות לריכוך האטריות, לכבות את האש
- בתיאבון…