מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגה בחושה עם קינמון ואגוזים

מצרכים:
  1. 1 מיכל שמנת מתוקה (צמחית לעוגה פרווה)
  2. 3 ביצים שלמות
  3. 1 כוס סוכר
  4. 1 כוס שמן
  5. 2 ו-3/4 כוסות קמח + 1 שקית אבקת אפייה
  6. 1 שקית סוכר וניל
  7. 4 כפות קינמון
  8.  אגוזים שלמים
  9. אפשר לאפות בתבנית עגולה מס' 24, או שתי תבניות מוארכות

הכנה:

  1. לחמם תנור ל-160 מעלות לשמן תבנית מתאימה
  2. להכניס לקערה את כל המצרכים היבשים
  3. בקערה נפרדת: להקציף ביצים סוכר ושמנת בערך 3 דקות, להוסיף את השמן ולערבב
  4. להוסיף בפעמיים את המצרכים היבשים ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה
  5. לשפוך לתבנית, אם 2 אז לחלק לשתי תבניות, לפזר מעל קינמון, לערבב עם כף להניח מעל אגוזים
  6. לאפות 40 דקות, אפשר לבדוק עם קיסם

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים