היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגה בחושה עם קינמון ואגוזים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מצרכים:
  1. 1 מיכל שמנת מתוקה (צמחית לעוגה פרווה)
  2. 3 ביצים שלמות
  3. 1 כוס סוכר
  4. 1 כוס שמן
  5. 2 ו-3/4 כוסות קמח + 1 שקית אבקת אפייה
  6. 1 שקית סוכר וניל
  7. 4 כפות קינמון
  8.  אגוזים שלמים
  9. אפשר לאפות בתבנית עגולה מס' 24, או שתי תבניות מוארכות

הכנה:

  1. לחמם תנור ל-160 מעלות לשמן תבנית מתאימה
  2. להכניס לקערה את כל המצרכים היבשים
  3. בקערה נפרדת: להקציף ביצים סוכר ושמנת בערך 3 דקות, להוסיף את השמן ולערבב
  4. להוסיף בפעמיים את המצרכים היבשים ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה
  5. לשפוך לתבנית, אם 2 אז לחלק לשתי תבניות, לפזר מעל קינמון, לערבב עם כף להניח מעל אגוזים
  6. לאפות 40 דקות, אפשר לבדוק עם קיסם

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים