מצרכים:
- 1 מיכל שמנת מתוקה (צמחית לעוגה פרווה)
- 3 ביצים שלמות
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס שמן
- 2 ו-3/4 כוסות קמח + 1 שקית אבקת אפייה
- 1 שקית סוכר וניל
- 4 כפות קינמון
- אגוזים שלמים
- אפשר לאפות בתבנית עגולה מס' 24, או שתי תבניות מוארכות
הכנה:
- לחמם תנור ל-160 מעלות לשמן תבנית מתאימה
- להכניס לקערה את כל המצרכים היבשים
- בקערה נפרדת: להקציף ביצים סוכר ושמנת בערך 3 דקות, להוסיף את השמן ולערבב
- להוסיף בפעמיים את המצרכים היבשים ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה
- לשפוך לתבנית, אם 2 אז לחלק לשתי תבניות, לפזר מעל קינמון, לערבב עם כף להניח מעל אגוזים
- לאפות 40 דקות, אפשר לבדוק עם קיסם