היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עלינא בפיתה הגיעה לראשון לציון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

הוזמנתי לאירוע חשיפה של עלינא בפיתה בראשון לציון, אחותה הצעירה והעדכנית של עלינא המקורית, מסעדה שעבדה עד פרוץ הקורונה באשדוד ובמהדורת 2021.

רעבים? עזבו את כל מה שחשבתם על פיתה, ארוחה שלמה בפיתה שכוללת בשר טרי וירקות, מעושנים היטב בעשבי תיבול וצלויים בתנור פחמים אמיתי.

האחים דביר וניב ניפוסי, 2 צעירים ובעלים של עלינא בפיתה, חברו לשף ינון אלעל (לשעבר ממחניודה ומשחקי השף) והכניסו את כל האהבה שלהם לאוכל טוב, מהיר ואיכותי לתוך פיתות חמות וטריות שעשויות במקום בעבודת יד. פתחו את העיניים כבר לא צריך לדמיין ובואו למלא את הפה בטעמים מהמטבח המקומי, הכל בתוך פיתה, ביסים של שמחה הם קוראים לזה. 

המנות של עלינא בפיתה נצלות בתנור פחמים, המוסיף להן טעם מעושן ייחודי. מידי בוקר, עם הדלקת התנור, מונחת על הפחמים תערובת של זעתר טרי, תימין ומרווה, הגדלים בערוגות שבחצר הסמוכה, מיובשים בזרים התלויים על הקירות, ומוסיפים לכל מנה ארומה ים תיכונית ייחודית.

המנות הבשריות כוללות 100% בשר טרי משובח, שעולה לגריל לאחר שהושרה במרינדה ותובל במתכון סודי. לצידן מוגשים גם מועבטים (מנות שרינג) וצ'יפס, קוקטיילים, צ'ייסרים ובירות, מיצי הבית ושתיה קלה.    

מה בתפריט? קבלו הצצה לכמה רעיונות:

  • פיתה תרנגולים: פרגית במרינדה, אספרגוס, חסה גחלים, כרוב שרוף קצוץ, סחוג שבור, בצל כבוש, בצל פחם מקורמל וטחינה ירוקה – 49 שקלים.

  • פיתה קציצות פצצות: קבב, משוואיה, אספרגוס, חציל קלוי, שום קונפי, מלפפון כבוש, בצל פחם מקורמל, זעתר טרי וטחינה טהורה – 49 שקלים .

  • פיתה שקדים של עגל: שקדי עגל, כרוב שרוף, עגבנייה טרייה, שום קונפי, זעתר טרי, טחינה – עמבה סחוג שבור ואספרגוס – 65 שקלים.

תוספות ליד או מועבטים בשפת עלינא: 

  • בטטה בורלה: מדליוני בטטה מקורמלים עם נגיעת מלח ים אטלנטי וזעתר טרי  – 24 שקלים.

  • חציל מפיל: חציל מטוגן ומפוחם המוגש על סילאן, טחינה טהורה, זעתר טרי ושום קונפי.  – 28 שקלים.

יש גם מנות ילדים: פיתות קבב או פרגית (34 שקלים) וקינוחים:  מלבי (20 שקלים).

אז דביר, ניב וינון מזמינים אתכם להכניס שמחה לאוכל ולמלא את הפה בטעמים מהמטבח המקומי, בהזמנה במקום במשלוח או ב- TA לדרך של מנות בשרים צלויים וסלטים, מעושנים בעשבי תיבול בתנור פחמים מוגשים בפיתה.

עלינא בפיתה – משלוחים ו- TA. הרצל 34 ראשון לציון  – כשר.

להזמנות :  03-622-8055 או באתר

ממליצה מאוד, אוכל טעים, מקום נעים, שרות מהיר.

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים