מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

תפוחי אדמה ומרגז בתבנית אחת

אין כמו אוכל טעים שהכנתם בלי להתאמץ, כזו היא המנה הזו, תפוחי אדמה עם נקניקיות בתנור. אפשר להשתמש באיזה נקניקיות שרוצים ואוהבים, אנחנו אוהבים מרגז ואני קונה את הנקניקיות מהקצב. אז בואו נכין.

מצרכים:  תפוחי אדמה ונקניקיות לפי מספר הסועדים.

הכנה:

  1. להרתיח את תפוחי האדמה עם הקליפה, בערך 20 דקות, לקרר
  2. להכין תבנית עם נייר אפייה, לפזר מעט מלח, לחמם תנור ל-190 מעלות
  3. לחתוך את התפוחי אדמה לרוחב, להניח בתבנית  מסביב
  4. לסדר את הנקניקיות באמצע
  5. לאפות בערך 3/4 שעה עד שהנקניקיות הגירו נוזלים ועטפו את התפוחי אדמה.

סרטון קצר על ההכנה:

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים