היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

תפוחי אדמה ומרגז בתבנית אחת

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אין כמו אוכל טעים שהכנתם בלי להתאמץ, כזו היא המנה הזו, תפוחי אדמה עם נקניקיות בתנור. אפשר להשתמש באיזה נקניקיות שרוצים ואוהבים, אנחנו אוהבים מרגז ואני קונה את הנקניקיות מהקצב. אז בואו נכין.

מצרכים:  תפוחי אדמה ונקניקיות לפי מספר הסועדים.

הכנה:

  1. להרתיח את תפוחי האדמה עם הקליפה, בערך 20 דקות, לקרר
  2. להכין תבנית עם נייר אפייה, לפזר מעט מלח, לחמם תנור ל-190 מעלות
  3. לחתוך את התפוחי אדמה לרוחב, להניח בתבנית  מסביב
  4. לסדר את הנקניקיות באמצע
  5. לאפות בערך 3/4 שעה עד שהנקניקיות הגירו נוזלים ועטפו את התפוחי אדמה.

סרטון קצר על ההכנה:

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים