מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

חגיגה לטבעונים – לאבנה טבעונית על בסיס רכיבי קוקוס

מי שמכיר אותי, יודע שאני לא בקטע של טבעונות ואני גם לא קונה מוצרים שמזוהים עם טבעונות אבל אני כן מוכנה לנסות. הלאבנה הטבעונית שהגיעה אלי לסקירה, היתה הפתעה טעימה מאוד. חגיגה לטבעונים ובמיוחד למי שלא יכולים לצרוך מוצרי חלב ולספק לגופם את כמות הסידן היומית. פרט חשוב לי: הלאבנה פרווה.  

מותג הגבינות הטבעוניות "משומשו", משיקה גבינה טבעונית חדשה בפיתוח ראשון מסוגו: לאבנה טבעונית, מרכיבים צמחיים בעלת 9% שומן בלבד, 100% טבעוני,  מכילה סידן וסיבים תזונתיים, ללא: לקטוז, כולסטרול, סויה, שומן טרנס וחומרים משמרים. 

הלאבנה מצטרפת לסידרת ממרחים טבעונית בסגנות גבינות שמנת של "משומשו" על בסיס רכיבי קוקוס 9% שומן בלבד שכוללת:

  1. ממרח בטעם טבעי
  2. ממרח עם זיתים
  3. ממרח עם שום שמיר ע
  4. ובנוסף ממרח קלאסי עם 25% שומן. 

החברה משווקת גבינות נוספות: צהובות טבעוניות, מגורדת לפיצה ואפייה, מלוחה, מלוחה עם עשבי תיבול, פרמז'ן טבעוני ועוד. 

כאמור כל המוצרים מכילים סידן ברמה גבוהה, ללא חומר משמר וללא אלרגנים. 

לדברי יעל דרור, דיאטנית קלינית ופיזיולוגית: הגבינות הטבעוניות מספקות מענה חשוב מאוד מבחינה בריאותית ותזונתית במיוחד עבור אלו שלא יכולים לצרוך מוצרי חלב והתקשו לספק לגופם את כמות הסידן היומית. 

מוצרי משו משו מיוצרים במפעל החברה בקיבוץ גן שמואל, החברה מייצרת גבינות טבעוניות ותחליפי בשר לשוק המוסדי והקמעונאי, כשכל המוצרים הינם לא סויה, ללא גלוטן וללא לקטוז. 

כשר פרווה בהשגת הבד"ץ העדה החרדית ירושלים.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 16.90 ש"ח לאריזות 200 גרם. 

דעתי על הלבאנה: טעימה מאוד, מרחתי על פריכית עם שמן זית וזעתר, מעדן, ממליצה מאוד גם למי שלא טבעוני.

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים