מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגת ביסקוויטים, קצפת, גבינה ושוקולד ללא אפיה

עוגה ללא אפיה, קלה להכנה וטעימה מאוד, השילוב של שוקולד עם גבינה וקצפת יוצר עוגה איכותית שקוצרת מחמאות.

מצרכים:  

  1. שרוול אחד של ביסקויטים (שוקולד או רגיל מה שאוהבים)
  2. 1  שמנת מתוקה
  3. 1  אינסטנט וניל
  4. 1  כוס חלב
  5. 500  גרם גבינה (ערבבתי גבינה לבנה 5% ומסקרפונה)
  6.  1 כוס נס קפה
  7. 1 חבילה שוקולד (חלב או מריר מה שאוהבים) + 1 כף שמן

הכנה:

  1. להכניס את השוקולד למיקרוגל ולהמיס, כל פעם 20 שניות, לערבב עד להמסה להוסיף שמן לערבב למרקם חלק, להניח בצד
  2. להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וחלב עד לקבלת קצפת
  3. להוסיף את הגבינה לערבב עד לאיחוד כל החומרים
  4. לסדר בתבנית מתאימה ביסקוויטים להרטיב אותם עם נס קפה (לפזר עם כף)
  5. לשפוך את התערובת הקצפת על ליישר
  6. לסדר מעל שכבה של ביסקוויטים לשפוך מעל את השוקולד, ליישר, לכסות ולהכניס למקרר להתייצבות

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים