עוגה ללא אפיה, קלה להכנה וטעימה מאוד, השילוב של שוקולד עם גבינה וקצפת יוצר עוגה איכותית שקוצרת מחמאות.
מצרכים:
- שרוול אחד של ביסקויטים (שוקולד או רגיל מה שאוהבים)
- 1 שמנת מתוקה
- 1 אינסטנט וניל
- 1 כוס חלב
- 500 גרם גבינה (ערבבתי גבינה לבנה 5% ומסקרפונה)
- 1 כוס נס קפה
- 1 חבילה שוקולד (חלב או מריר מה שאוהבים) + 1 כף שמן
הכנה:
- להכניס את השוקולד למיקרוגל ולהמיס, כל פעם 20 שניות, לערבב עד להמסה להוסיף שמן לערבב למרקם חלק, להניח בצד
- להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וחלב עד לקבלת קצפת
- להוסיף את הגבינה לערבב עד לאיחוד כל החומרים
- לסדר בתבנית מתאימה ביסקוויטים להרטיב אותם עם נס קפה (לפזר עם כף)
- לשפוך את התערובת הקצפת על ליישר
- לסדר מעל שכבה של ביסקוויטים לשפוך מעל את השוקולד, ליישר, לכסות ולהכניס למקרר להתייצבות