היי, שמי בתיה דורון

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק

עוגת ביסקוויטים, קצפת, גבינה ושוקולד ללא אפיה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגה ללא אפיה, קלה להכנה וטעימה מאוד, השילוב של שוקולד עם גבינה וקצפת יוצר עוגה איכותית שקוצרת מחמאות.

מצרכים:  

  1. שרוול אחד של ביסקויטים (שוקולד או רגיל מה שאוהבים)
  2. 1  שמנת מתוקה
  3. 1  אינסטנט וניל
  4. 1  כוס חלב
  5. 500  גרם גבינה (ערבבתי גבינה לבנה 5% ומסקרפונה)
  6.  1 כוס נס קפה
  7. 1 חבילה שוקולד (חלב או מריר מה שאוהבים) + 1 כף שמן

הכנה:

  1. להכניס את השוקולד למיקרוגל ולהמיס, כל פעם 20 שניות, לערבב עד להמסה להוסיף שמן לערבב למרקם חלק, להניח בצד
  2. להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וחלב עד לקבלת קצפת
  3. להוסיף את הגבינה לערבב עד לאיחוד כל החומרים
  4. לסדר בתבנית מתאימה ביסקוויטים להרטיב אותם עם נס קפה (לפזר עם כף)
  5. לשפוך את התערובת הקצפת על ליישר
  6. לסדר מעל שכבה של ביסקוויטים לשפוך מעל את השוקולד, ליישר, לכסות ולהכניס למקרר להתייצבות

Translate »